ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Τέλος στις φήμες οτι βγαίνει με τη δικηγόρο του - Η Βάσκες εθεάθη με το «αμόρε» της

Ο Τζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του
Ο Τζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του
A.P

Η λαμπερή δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον σύντροφό της, δίνοντας τέλος στις φήμες ότι βγαίνει κρυφά με τον αστέρα του Χόλιγουντ που κατάφερε να δικαιώσει

Η λαμπερή δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον σύντροφό της, μετά το όργιο φημολογίας οτι διατηρούσε σχέση με τον διάσημο πελάτη της. Η δικηγόρος του Ντεπ, βγαίνει με το στέλεχος της WeWork, Έντουαρντ Όουεν από το Λονδίνο. Πηγές λένε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και μέχρι σήμερα έβγαιναν από απόσταση.

To χαμόγελο της επιτυχίαςΑ.Ρ

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ακολουθεί τις αχαλίνωτες εικασίες περί ειδυλλίου ανάμεσα στον αστέρα του Χόλιγουντ και την πεπειραμένη νομικό. Απαντώντας στις φήμες η Βάσκες είχε απλώς γελάσει, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει εάν η σχέση τους έχει εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο απο μία επαγγελματική σχέση δικηγόρου-πελάτη

Ο επίσημος αγαπημένος της «διαλύει» τις φήμες

Η 37χρονη Βάσκες και ο φίλος της ένα χρόνο μεγαλύτερος εθεάθησαν μαζί την Πέμπτη να βγαίνουν από το ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ, όπου εκτυλιχθηκε η πολύκροτη δίκη. Η Βάσκες βοήθησε τον Ντεπ να εξασφαλίσει αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγωγή που είχε καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντια στην Άμπερ Χερντ .

Κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων, τα τρυφερά στιγμιότυπα της δικηγόρου με τον Ντεπ στην αίθουσα του δικαστηρίου προκάλεσαν φήμες ότι οι δυό τους έχουν αναπτύξει ερωτική σχέση.

Καθ' όλη τη διάρκεια, ωστόσο, πηγές λένε ότι έβγαινε αθόρυβα με τον Όουεν, έναν επιτυχημένο διευθυντή στο WeWork με σπουδές στο Κέμπριτζ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ακίνητα για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Μια πηγή που γνωρίζει το θέμα επιβεβαίωσε το δεσμό τους και είπε στην DailyMail.com ότι το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, σε μια πολυτελή γαστρονομική παμπ ονόματι The Cow.

«Είναι μια αρκετά νέα σχέση, αλλά ο Έντουαρντ είναι κολλημένος μαζί της», είπε μια άλλη πηγή. «Επισκέφτηκε την Καμίλ στις ΗΠΑ από τότε που ξεκίνησε αυτή η δίκη και σκοπεύει να τον επισκεφτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις τελειώσει η υπόθεση». «Είναι μεγάλες αποστάσεις και είναι και οι δύο κορυφαίοι στην καριέρα τους, αλλά ελπίζουν να τα καταφέρουν», πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο αγαπημένος της δικηγόρου

Ο Όουεν πήρε πτυχίο ιστορίας από το Κέμπριτζ το 2005 και ακολούθησε ένα μεταπτυχιακό στα κτηματομεσιτικά το 2006. Είναι επίσης μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Τοπογράφων. Πριν από την ένταξή του στο WeWork το 2017, ο Owen πέρασε οκτώ χρόνια εργαζόμενος για τον κολοσσό Swire Properties, με εμπειρία στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μαϊάμι.

H Kαμίλ ΒάσκεςΑ.Ρ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μαϊάμι, παρακολούθησε εντυπωσιακές εκδηλώσεις για εκθέσεις τέχνης και επιχειρηματικά βραβεία. Το 2018 ήταν ένας από τους προσκεκλημένους ομιλητές σε εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης στην Ίμπιζα και την επόμενη χρονιά φωτογραφήθηκε στο CEEQA Gala στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Δεν είναι σαφές πώς μπορεί να αντέδρασε ο Όουεν στις αχαλίνωτες εικασίες ότι η νέα του κοπέλα φέρεται να συνδέθηκε ρομαντικά με τον Ντεπ. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένας δημοσιογράφος του TMZ ρώτησε τη Βάσκες «Ο κόσμος θέλει να μάθει, βγαίνεις με τον Τζόνι Ντεπ; Όλο το διαδίκτυο ασχολείται με το θέμα. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις, ναι ή όχι;».

Χαμός στο ίντερνετ για την όμορφη νομικό

Η δικηγόρος από την Καλιφόρνια αρνήθηκε να απαντήσει ενώ γελούσε, έκανε τα μαλλιά της στην άκρη και έγνεψε στα πλήθη των θαυμαστών που είχαν συγκεντρωθεί έξω. Καθώς προχωρούσε η δίκη, οι θαυμαστές του Ντεπ επαίνεσαν τη δικηγόρο για την εξαιρετική υπεράσπιση του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στο Twitter φορώντας ακόμη και μπλουζάκια με τίτλο «Αγαπώ την Καμίλ Βάσκες».

Έφτιαξαν ακόμη και βίντεο στο TikTok με ρομαντικά ποπ τραγούδια και εικόνες του Ντεπ και της Βάσκες να ανταλλάσσουν ματιές, ενώ κρατιούνται χέρι χέρι και μιλάνε απο πολύ κοντά.

Η Βάσκες είναι συνεργάτης στη νομική εταιρεία Brown Rudnick και ένας από τους πολλούς δικηγόρους της ομάδας του Ντεπ στην αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου της. Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 από γονείς κολομβιανής καταγωγής. Και ζει σε ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Buena Park

Επικεντρώνεται σε «αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης από την πλευρά του ενάγοντα, με πρόσθετη εμπειρία σε δικαστικές διαφορές συμβάσεων, αδικοπραξίες που σχετίζονται με επιχειρήσεις και αξιώσεις που σχετίζονται με την απασχόληση», σύμφωνα με το βιογραφικό της στον ιστότοπο του δικηγορικού γραφείου.

Αναφέρεται επίσης ότι έχει «εκτενή εμπειρία στο χειρισμό παράλληλης διαχείρισης φήμης και ζητημάτων επικοινωνίας κρίσεων που προκύπτουν από αυτές τις δεσμεύσεις.