ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλ Βάσκες: Σούπερ σταρ η δικηγόρος του Ντεπ - Τη διεκδικεί το Χόλιγουντ, έγινε και τατουάζ

Η Καμίλ Βάσκες
Η Καμίλ Βάσκες

Χόλιγουντ και δικηγορικά γραφεία δίνουν μάχη για να προσλάβουν την Καμίλ Βάσκες, τη δικηγόρο-σταρ που έφερε τη νίκη στον Τζόνι Ντεπ

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ Καμίλ Βάσκες δέχεται απανωτές προτάσεις από το Χόλιγουντ και βρίσκεται στο επίκεντρο ενός συνεχιζόμενου «πολέμου προσφορών» μεταξύ δικηγορικών γραφείων που τη θέλουν στην ομάδα τους μετά τη νίκη της στη δίκη του ηθοποιού, αποκάλυψαν πηγές στη New York Post.

Η 37χρονη δικηγόρος έλαμψε στην παρατεταμένη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ντεπ ενάντια στην πρώην σύζυγό του, στριμώχνοντας την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια μίας έντονης αντεξέτασης που έγινε viral για τους θαυμαστές του ηθοποιού.

Πηγές του κλάδου λένε ότι όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για τη Βάσκες είναι απλώς θέμα ποιόν συνεργάτη θα επιλέξει. «Οι κυνηγοί ταλέντων συνωστίζονται γύρω από την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι μοναδική, μια έξυπνη, έμπειρη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή απόδοση κατά τη διάρκεια της δίκης την έδωσε σπάνιο επίπεδο δημοσιότητας», είπε μια πηγή. «Και το γεγονός ότι είναι έγχρωμη γυναίκα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα».d

Οργίασαν οι φήμες για σχέση του Ντεπ με τη δικηγόρο τουΑ.Ρ

Η Βάσκες και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ και στις τρεις κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον της ηθοποιού επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018 ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

«Πόλεμος» προσφορών για τη Βάσκες

Από τότε που ολοκληρώθηκε η δίκη την περασμένη Τετάρτη, η Βάσκες έχει ήδη λάβει προσφορές από πολλά παραδοσιακά τηλεοπτικά δίκτυα και καλωδιακά κανάλια, ανέφεραν πηγές στην Post. «Είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φωνή για να σταθμίσει νομικά ζητήματα και τα δίκτυα φυσικά σπεύδουν να μιλήσουν μαζί της», είπε πρώην στέλεχος του δικτύου.

Παραμένει συνεργάτης στο υψηλού προφίλ δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick, αν και ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein μάντεψε ότι «θα γίνει συνέταιρος σύντομα». «Καμία εταιρεία δεν θα της επέτρεπε να έχει ρόλο σε μια μεγάλη δοκιμασία όπως αυτή αν δεν ήταν στο κομμάτι των συνεργατών», είπε ο Burstein, ο οποίος εκπροσωπεί τη Νίκι Μινάζ.

«Υπάρχουν δύο παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία ενός συνεργάτη - η ποιότητα της δικηγορίας σας και η ικανότητα να προσελκύετε επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει μια καλή συμφωνία για τον εαυτό της».

Την έκαναν μέχρι και τατουάζ

Στη διάρκεια της δίκης οργίαζαν οι φήμες οτι η γοητευτική δικηγόρος ειναι ζευγάρι με το διάσημο πελάτη της. «Ήμασταν πάντα σίγουροι ότι είχε ό,τι χρειάζεται για να πετύχει σε αυτή τη σκηνή. Γι' αυτό είναι βασικό μέλος της δοκιμαστικής ομάδας και έχει ένα λαμπρό μέλλον μαζί μας», πρόσθεσε η εταιρεία.

Kέρδισε τόσο πολλούς θαυμαστές που μια θαυμάστρια του Ντεπ έκανε... τατουάζ με το περίγραμμα των κυματιστών μαλλιών της Βάσκεθ και το power κοστούμι της, με τη λέξη «ένσταση» από κάτω.

Η φήμη οτι βγαίνει με τον Ντεπ γρήγορα καταρρίφθηκε και από τις δύο ομάδες και καταργήθηκε περαιτέρω όταν η δικηγόρος φωτογραφήθηκε μετά τη δίκη με τον φίλο της Edward Owen. Η Βάσκες που εξακολουθεί να εργάζεται για τον Χολιγουντιανό αστέρα αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο ηθοποιός θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Ιούλιο, αφού ο Γκρεγκ Μπρουκς, μέλος του συνεργείου σε ένα κινηματογραφικό πλατό, τον κατηγόρησε για επίθεση. Στην υπόθεση τον εκπροσωπεί ο Brown Rudnick.