ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί είναι (πάλι) έξαλλος με τη βασιλική οικογένεια -Τι ισχυρίζεται η βιογράφος του

Ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν άρον άρον από το Λονδίνο
Ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν άρον άρον από το Λονδίνο

Οργισμένος με τη βασιλική οικογένεια φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος αισθάνεται για μία ακόμη φορά αδικημένος μετά την πρόσφατη οικογενειακή επίσκεψη στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανότατα «έξαλλος» και αισθάνεται ότι η βασιλική οικογένεια του οφείλει μία «συγγνώμη», αφού ο ίδιος και η Μέγκαν «αγνοήθηκαν σε μεγάλο βαθμό» κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Το ζεύγος Σάσεξ εμφανίστηκε δημόσια μόνο μία φορά στον τετραήμερο εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, παρά το γεγονός ότι πέταξαν από τις ΗΠΑ με τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανό να ένιωσε «έξαλλος» κατά τη διάρκεια του μεγάλου «πάρτι» προς τιμήν της βασίλισσας - και θα μπορούσε να ζητήσει εξηγήσεις, λενε οι ειδικοί.

Οι Σάσεξ συνάντησαν βέβαια τη βασίλισσα - αν και το αίτημά τους για μια φωτογραφία της Ελισάβετ να συναντά για πρώτη φορά τη συνονόματή τους Λίλιμπετ, φέρεται να απορρίφθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βιογράφος Άντζελα Λέβιν, η οποία πέρασε ένα χρόνο με τον Χάρι, ισχυρίζεται τώρα ότι ο πρίγκιπας είναι πιθανό να αισθάνεται ματαίωση και θυμό απο την αντιμετώπιση που επεφύλαξαν στην οικογένειά του.

Το ζεύγος Σάσεξ φέρεται να είναι πάλι έξαλλο με τη βασιλική οικογένειαΑ.Ρ

Σύμφωνα με την ίδια ήταν ξεκάθαρο ότι ο Χάρι ήταν δυσαρεστημένος όταν παρευρέθηκε σε μια λειτουργία των ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο την Παρασκευή. «Αυτό που θεωρώ οτι πραγματικά ξεχώρισε εκείνη την ημέρα ήταν ο θυμός του Χάρι, φοράει τα συναισθήματά του στο πρόσωπό του και φαινόταν εντελώς έξαλλος» είπε στην εφημερίδα Sun.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσε να ένιωθε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν είχε ένα συναισθήματα για αυτά που είχε παρατήσει. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ, πολύ στενοχωρημένος που αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα νιώθει ότι του χρωστάνε μία συγγνώμη ».

Ωστόσο, η ίδια προσθέτει ότι στην ουσία Χάρι είναι «αυτός που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη». Υποστήριξε επίσης ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έλεγξαν το πρόγραμμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πριν τους καλέσουν στο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ στο Frogmore Cottage. Εκείνη την εποχή, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ βρίσκονταν στην Ουαλία με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Το μεγάλο «όχι» της βασίλισσας Ελισάβετ στους Σάσεξ

Η Λέβιν είπε στο GB News ότι το Netflix ήθελε να εξασφαλίσει εικόνες του Χάρι και της Μέγκαν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για μια σειρά ντοκιμαντέρ που γυρίζουν. Πήγές του παλατιού λένε οτι το Μπάκιγχαμ μπορεί να ανησυχούσε ότι τυχόν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον Χάρι και τη Μέγκαν θα κοινοποιούνταν στα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ ή στα επερχόμενα απομνημονεύματα του Χάρι.

Μιλώντας στο GB News, η Λέβιν είπε ότι αυτή η εικόνα θα ήταν «πολύ, πολύ πολύτιμη», προσθέτοντας οτι «θα την είχαν χρησιμοποιήσει για το Netflix. Θα δέχονταν συγχαρητήρια που πόζαρε με τη γιαγιά της, ξέρετε». Και πρόσθεσε: «Γι'αυτό ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν να δουν τη βασίλισσα όσο το δυνατόν συντομότερα, γι' αυτό τους είδε την πρώτη μέρα»

«Μπήκε μέσα, και μετά ρώτησαν αν έφεραν τον δικό τους φωτογράφο και αν μπορούσε να τραβήξει μια φωτογραφία των δύο Λίλιμπετ και εκείνη είπε «όχι, απολύτως δεν γίνεται». «Επειδή θα το πουλούσαν. Θα ήταν πολύ πολύτιμο για αυτούς»

Η βιογράφος λέει οτι αφού το ζεύγος Σάσεξ απέτυχε να λάβει τις εικόνες που ήθελε, «μάλλον ξέσπασεσε οργή». «Πιστεύω ότι ένιωθαν ότι όλοι θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τα πάντα», πρόσθεσε. «Ακόμη και αυτή την καταπληκτική μέρα επειδή ήταν εκεί, επέστρεψαν. Νόμιζω ότι ήταν πραγματικά σαν θλιβεροί έφηβοι. Αν δεν έπαιρναν αυτό που ήθελαν, θα έφευγαν και έφυγαν νωρίς ».