ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Στήνουν στον τοίχο» γνωστή ηθοποιό επειδή δήλωσε ότι αγαπάει την Ελλάδα

H Toυρκάλα ηθοποιός Μπέρνα Λασίν
H Toυρκάλα ηθοποιός Μπέρνα Λασίν

Στο στόχαστρο φιλοκυβερνητικών Μέσων Ενημέρωσης και οπαδών του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν έχει βρεθεί η δημοφιλής ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, μετά απο φιλελληνικές αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός Μπέρνα Λασίν στοχοποιήθηκε στην Τουρκία για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης που έκανε προς τη χώρα μας.

«Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, αγαπώ και τους Έλληνες γείτονες. Χωρίς αυτούς τους πολιτικούς θα τα πηγαίναμε με την Ελλάδα σαν τα τριαντάφυλλα» σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα η Λασίν, με αποτέλεσμα να γίνει … «κόκκινο» πανί από συμπατριώτες της, που συμμερίζονται την επιθετική ρητορική του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

Οι αντιδράσεις στο σχόλιο της Λασίν ήταν έντονες με τα περισσότερα σχόλιανα είναι άκρως επικριτικά, με φόντο το «πολεμικό» κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα.

To δίκτυο TRHaber σχολίασε: «Η ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, ξεχειλίζει αγάπη για την Ελλάδα, που απλώνει όπλα κατά της χώρας μας και διεκδικεί δικαιώματα στα νησιά μας». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η εφημερίδα Yeni Safak: «Η Μπέρνα Λασίν επαινεί την Ελλάδα, που απειλεί την Τουρκία με κάθε ευκαιρία».