ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Στα χακί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ – Απέτισε φόρο τιμής στις γυναίκες στρατιωτικούς

Κέιτ Μίντλετον: Στα χακί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ – Απέτισε φόρο τιμής στις γυναίκες στρατιωτικούς
Η Κέιτ Μίντλετον.
Instagram

Η Κέιτ Μίντλετον απέτισε φόρο τιμής στις βρετανίδες γυναίκες στρατιωτικούς με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram – τον οποίο μοιράζεται με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - για να γράψει ένα προσωπικό μήνυμα με αφορμή τους εορτασμούς της Ημέρας των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μαζί με το μήνυμά της η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε και κάποιες νέες φωτογραφίες της από επίσκεψή της σε μια βάση του βρετανικού στρατού τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Τότε η Δούκισσα βρέθηκε στην στην Στρατιωτική Ακαδημία Εκπαίδευσης Pirbright προκειμένου να δει από κοντά τους νεοσυλλέκτους.

Στο μήνυμά της έγραψε: «Σήμερα, την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους γενναίους άνδρες και γυναίκες, που υπηρέτησαν και υπηρετούν σε όλες τις ένοπλες δυνάμεις μας, στη θάλασσα, στη στεριά και στο αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε για όλες τις θυσίες που κάνετε εσείς και οι οικογένειές σας για να μας κρατήσετε ασφαλείς».

Και πρόσθεσε: «Πέρυσι, είχα την τιμή να περάσω χρόνο με το @BritishArmy για να δω πώς εκπαιδεύουν τους νεοσύλλεκτους.

"Ήταν υπέροχο να βλέπω από πρώτο χέρι τους πολλούς σημαντικούς και ποικίλους ρόλους που παίζει ο στρατός καθημερινά για να μας προστατεύει όλους και ανυπομονώ να ανακαλύψω περισσότερα για το @RoyalNavy και το @RoyalAirForceUK».