ΚΟΣΜΟΣ

Depeche Mode: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Andy Fletcher

Depeche Mode: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Andy Fletcher
Η ανακοίνωση των Depeche Mode
Instagram

Ο κιμπορντίστας των Depeche Mode, Andy Fletcher, πέθανε μετά από «διαχωρισμό αορτής» σε ηλικία 60 ετών, ανακοίνωσε το συγκρότημα.

Ο Andy Fletcher, με το παρατσούκλι «Fletch», ίδρυσε το συγκρότημα στο Basildon το 1980 και εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame πριν από δύο χρόνια. Μετά το θάνατό του στις 26 Μαΐου, το συγκρότημα είπε ότι υπήρξε μια «έκρηξη αγάπης» και ήταν «απίστευτο» να δούμε πόσα σήμαινε για όλους.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, οι Depeche Mode ανέφεραν: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν τουλάχιστον περίεργες, θλιβερές εβδομάδες για εμάς εδώ. Αλλά έχουμε δει και αισθανθεί όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας, όπως και η οικογένεια του Andy. Πριν από μερικές εβδομάδες λάβαμε το αποτέλεσμα από τους ιατροδικαστές, το οποίο η οικογένεια του Andy μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας τώρα».

«Ο Άντι υπέστη διαχωρισμό αορτής ενώ ήταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου. Έτσι, παρόλο που ήταν πάρα πολύ νωρίς, πέθανε φυσιολογικά και χωρίς παρατεταμένη ταλαιπωρία», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Οι Depeche Mode, πρόσθεσαν επίσης ότι πραγματοποίησαν μία γιορτή προς τιμήν του Andy, περιγράφοντάς την ως μια «όμορφη τελετή και μια συγκέντρωση με λίγα δάκρυα, αλλά γεμάτη με τις υπέροχες αναμνήσεις του ποιος ήταν ο Andy, ιστορίες από όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί και μερικά γέλια».

«Ο Andy τιμήθηκε σε μια αίθουσα γεμάτη με πολλούς από τους φίλους και την οικογένειά του, την οικογένειά μας τους Depeche Mode και τόσους πολλούς ανθρώπους που άγγιξαν τον Andy και τις ζωές μας όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσαν.

«Σας ευχαριστούμε λοιπόν για όλη την αγάπη που δείξατε στον Andy, την οικογένεια και τους φίλους του τις τελευταίες εβδομάδες. Ειλικρινά σημαίνει πολλά για όλους μας. Andy, θα μας λείψεις, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστείς».