ΚΟΣΜΟΣ

Χάντερ Μπάιντεν: Όταν αποκαλούσε τη θετή του μητέρα «εκδικητική ηλίθια» και φαντασμένη «κ@@@ολα»

H πρώτη κυρία με τον γιό του Αμερικανού προέδρου
H πρώτη κυρία με τον γιό του Αμερικανού προέδρου
ΑΡ

Ο υιός του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν είχε στολίσει όπως φαίνεται στο παρελθόν τη σύζυγο του πατέρα του, Τζιλ Μπάιντεν με υβριστικού χαρακτηρισμούς. Αιτία, οι προτροπές της να κάνει απεξάρτηση απο τα ναρκωτικά

Ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε τη θετή του μητέρα, Τζιλ Μπάιντεν, «εκδικητική ηλίθια» και φαντασμένη «κ@@@ολα» στα γραπτά μηνύματα, αφού η πρώτη κυρία τον προέτρεψε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να σταματήσει την βλαβερή συνήθεια ναρκωτικών, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Ο 52χρονος γιος του προέδρου Μπάιντεν έκανε τα σχόλια σε μια σειρά από μηνύματα που έστειλε το 2018 καθώς η οικογένειά του έκανε προσπάθειες για να τον βοηθήσει, ανέφερε η Sun. Σε ένα συγκεκριμένο κείμενο που εστάλη στη χήρα του αδερφού του Μπο, Χάλι Μπάιντεν, με την οποία έβγαινε σκανδαλωδώς εκείνη την εποχή, ο Χάντερ στάζει φαρμάκι και χολή για τη σημερινή πρώτη κυρία.

«Γ@μα τη μητριά μου γιατί ήταν πάντα τόσο εγωίστρια, ηλίθια και καρ@@@α με περικεφαλαία, όπως κι εσύ», έγραφε στη Χάλι καθώς η σύντομη σχέση τους είχε χειροτερέψει. Παραδέχτηκε επίσης ότι αποκάλεσε τη θετή του μαμά «ηλίθια με περικεφαλαία, εκδικητική ηλίθια» σε μια ξεχωριστή ανταλλαγή μηνυμάτων με τον θείο του, Τζέιμς Μπάιντεν, λίγες μέρες αργότερα.

Στα κείμενα προς τον θείο του, ο οποίος είναι αδερφός του Προέδρου Μπάιντεν, ο Χάντερ είπε ότι είχε θυμώσει με την Τζιλ και ότι ήταν πολύ πιο έξυπνος από εκείνη.

«Και ξέρεις ότι ακόμα και στο χειρότερο μεθύσι μου είμαι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ό,τι θα μπορούσες να καταλάβεις και είσαι μία μ@@@νη καθηγήτρια, που δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα ούτε σε τάξη πρωτοετών. Οπότε άντε και γ@@@σου Τζιλ κι ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δε σε γουστάρω περισσότερο απ΄ό,τι με γουστάρεις εσύ», έγραψε ο Χάντερ στο μήνυμα.

Σε ένα άλλο κείμενο προς τον θείο του, ο Χάντερ παραπονιόταν ότι ο πατέρας του φέρεται να μην τον είχε επισκεφτεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων περιόδων αποκατάστασής του. «Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», έγραψε ο Χάντερ για τον πατέρα του. «Αυτό είναι λίγο παλαβό».

Ο Χάντερ Μπάιντεν πέρασε μεγάλο μέρος του Σαββατοκύριακου της 4ης Ιουλίου στο Camp David, το προεδρικό καταφύγιο στο Μέριλαντ. Τα μηνύματα κειμένου αποκαλύφθηκαν σε ένα iPhone που βρέθηκε με αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ. Οι αποκαλύψεις των βάναυσων μηνυμάτων προέκυψαν την ίδια εβδομάδα που ο Χάντερ φωτογραφήθηκε επανειλημμένα δίπλα στον πατέρα του και την πρώτη κυρία στην Ουάσιγκτον.