ΚΟΣΜΟΣ

Ο πατέρας του Έλον Μασκ απέκτησε δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη -«Μόνος μας σκοπός η αναπαραγωγή»

Ο πατριάρχης της οικογένειας Μασκ
Ο πατριάρχης της οικογένειας Μασκ

Ο 76χρονος πατέρας του Έλον Μασκ επιβεβαιώνει ότι απέκτησε κρυφά παιδί το 2019, με τη θετή του κόρη, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τον διάσημο γιό του, αλλά και το οικογενειακό δέντρο της δυναστείας

Ο μπαμπάς του Έλον Μασκ Έρολ, αποκάλυψε ότ απέκτησε παιδί με τη θετή του κόρη, Γιάνα Μπεζουιντενχούτ. Ο πατριάρχης Μασκ, 76 ετών, καλωσόρισε το κοριτσάκι με την 35χρονη Γιάνα το 2019, αλλά επιβεβαίωσε την είδηση ​​μόλις την Τετάρτη, λέγοντας στη Sun: «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραχθούμε».

H θετή κόρη του Έρολ Μασκ

Οι δυο τους έχουν ήδη ένα 5χρονο αγόρι, τον Έλιοτ Ρας, που γεννήθηκε το 2017. Ο Έρολ συμμερίζεται σαφώς την εγκάρδια επιθυμία του διάσημου γιου του να κάνει πολλά παιδιά καθώς η αποκάλυψή του έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Έλον απέκτησε δίδυμα με ένα στέλεχος στην εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Neuralink, εβδομάδες πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με την πρώην σύντροφό του Γκράιμς.

Ο Έρολ παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη της Γιάνα ήταν «απρογραμματισμένη» και είπε στο δημοσίευμα ότι δεν ζουν πλέον μαζί, επικαλούμενος τη διαφορά ηλικίας των 41 ετών που τους χωρίζουν.

«Δεν είναι πρακτικό. Είναι 35», δήλωσε ο Έρολ. «Τελικά, αν είμαι ακόμα εδώ γύρω, μπορεί να επιστρέψει». Και πρόσθεσε: «Κάθε άνδρας που παντρεύεται μια [νεότερη] γυναίκα, ακόμα κι αν νιώθει πολύ χαρούμενος, θα είναι ωραίο για λίγο, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο κενό… και αυτό το κενό θα φανεί». Το οικογενειακό δέντρο του Mασκ είναι περίπλοκο και περιπλέκεται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Ο Έρολ έχει επτά παιδιά, ενώ ο Έλον έχει 10 απογόνους.

Η Γιάνα με τον μεγαλύτερο γιο τουςΙnstagram

Ο Έρολ —ο οποίος είναι ένας πλούσιος Νοτιοαφρικανός μηχανικός, παντρεύτηκε το μοντέλο Μέι Χάλντεμαν, το 1970, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: τον Έλον, την Κίμπαλ και την Τόσκα. Το ζευγάρι χώρισε το 1979, προτού ο Έρολ παντρευτεί τη Χάιντε Μπεζούιντενχουτ, μια νεαρή χήρα που είχε ήδη δύο παιδιά, συμπεριλαμβανομένης τη Γιάνα.

Ο Έρολ και η Χάιντε απέκτησαν μαζί δύο βιολογικά παιδιά, αλλά βοήθησε και στην ανατροφή της Γιάνα, η οποία ήταν μόλις 4 ετών όταν έγινε πατριός της. Ο Έρολ και η Χάιντε τελικά χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου. Η οικογένεια Μασκ στη συνέχεια εξεπλάγη όταν η Γιάνα έμεινε έγκυος στο μωρό του Έρολ το 2017. Αυτό οδήγησε σε μια πικρή διαμάχη μεταξύ του Έρολ και του Έλον, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla να είναι έξαλλος που ο πατέρας του είχε αφήσει έγκυο την ετεροθαλή αδερφή του.

Τα άλλα παιδιά του Έρολ ήταν επίσης «σοκαρισμένα» και αισθάνθηκαν άβολα με την εγκυμοσύνη-έκπληξη. «Ακόμα δεν τους αρέσει», παραδέχτηκε ο Έρολ στη νέα του συνέντευξη στη Sun. «Ακόμα νιώθουν λίγο άσχημα γι' αυτό, γιατί είναι η αδερφή τους. Η ετεροθαλής αδερφή τους».

Ο Έλον δεν έχει σχολιάσει δημόσια την τελευταία αποκάλυψη του πατέρα του. Το ζευγάρι εξακολουθεί να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις, με τον Έλον να περιγράφει τον μπαμπά του ως «φρικτό άνθρωπο» σε συνέντευξή του στο Rolling Stone. Ο Έρολ έχει πλέον επτά παιδιά, αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει περισσότερα, παρά την προχωρημένη ηλικία του. «Αν μπορούσα να κάνω άλλο ένα παιδί θα το έκανα. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το κάνω» είπε στη Sun.



Ο γιος του Έρολ και της Γιάνα, γεννημένος το 2017, ονομάζεται Έλιοτ Ρας και έχει το παρατσούκλι «Ρούσι». Ο Έρολ δεν αποκάλυψε το όνομα της κόρης τους, η οποία γεννήθηκε το 2019. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, ο Έρολ είπε ότι η Γιάνα και τα δύο μικρά παιδιά τους ήρθαν να μείνουν για λίγο μαζί του στο σπίτι του στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. «Πέρασαν μερικές μέρες εδώ πριν από περίπου έξι μήνες. Και τα παιδιά άρχισαν να μου σπάνε τα νεύρα», δήλωσε με ειλικρίνεια. «Όταν όμως φεύγουν μου λείπουν».

Ο Έρολ παραδέχτηκε ότι δεν είχε ζητήσει από τη Γιάνα τεστ πατρότητας για να βεβαιωθεί ότι ήταν ο πατέρας της 3χρονης πλέον κόρης του, λέγοντας: «Δεν έχω ελέγξει το DNA της. Αλλά μοιάζει ακριβώς με τις άλλες κόρες μου… Άρα είναι αρκετά προφανές, ξέρετε». Ωστόσο, ο πλούσιος επιχειρηματίας δήλωσε ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι ο πατέρα των παιδιών τους.

O Έλον ΜασκΑ.Ρ

«Υπάρχουν περίπου έξι άτομα, γυναίκες που ισχυρίζονται ότι το παιδί τους είναι παιδί μου αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι καιροσκόποι», είπε. «[Αλλά] υπήρξε μια περίοδος στο Γιοχάνεσμπουργκ τη δεκαετία του '80 που έβγαινα κάθε βράδυ με μια διαφορετική γυναίκα. Είχα πολλά ραντεβού. Οπότε είναι πολύ κατανοητό ότι κάποια από αυτές θα μπορούσε πραγματικά να επιστρέψει και να πει: "Αυτό είναι το παιδί σου". Είναι πιθανό.»

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι απέκτησε δίδυμα με τη Σιβόν Ζίλις, έναν 36χρονο στέλεχος στην εταιρεία του Neuralink. «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την κρίση υποπληθυσμού», έγραψε ο Μασκ στο Twitter την περασμένη Πέμπτη. «Το ποσοστό γεννήσεων που καταρρέει είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει μακράν ο πολιτισμός».