ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σύννεφα στο γάμο του Χάντερ Μπάιντεν - Το «lockdown» και ο κλοιός της έρευνας που σφίγγει

Κλυδωνίζεται ο γάμος του "άτακτου" γιού του Μπάιντεν
Κλυδωνίζεται ο γάμος του "άτακτου" γιού του Μπάιντεν
ΑΡ

Ο γάμος του γιού του Μπάιντεν με τη Νοτιοαφρικανή καλλονή Μελίσα Κοέν είναι υπό διάλυση αποκαλύπτει η New York Post. Αιτία η πίεση που ασκεί στο ζευγάρι η ομοσπονδιακή έρευνα για τα πεπραγμένα του Χάντερ Μπάιντεν

Ο γάμος του Χάντερ Μπάιντεν με την σκηνοθέτιδα Μελίσα Κοέν «πιέζεται υπερβολικά», λόγω της συνεχιζόμενης ομοσπονδιακής έρευνας εναντίον του, σύμφωνα με νέες πληροφορίες. Πηγές προσκείμενες στον γιο του Αμερικανού προέδρου λένε ότι τόσο ο Χάντερ όσο και η Νοτιοαφρικανή σύζυγός του «είναι απογοητευμένοι επειδή βρίσκονται σε lockdown», ενώ η ίδια φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους ότι η ζωή με τον Χάντερ είναι «σκληρή».

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε: «Ποτέ δεν πάνε πουθενά γιατί τους έχει δοθεί εντολή να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα και μακριά από τις κάμερες όσο συνεχίζεται η έρευνα για τον Χάντερ. «Έξτρα πίεση δημιουργεί το γεγονός οτι η Μυστική Υπηρεσία μένει σε μια πολύ μεγαλύτερη έπαυλη δίπλα τους και παρακολουθούν τον Χάντερ σαν γεράκια. Είναι εξαιρετικά εξοργιστικό και για τους δύο».

Ο 52χρονος Χάντερ, η 35χρονη σύζυγός του και το μωρό τους Μπο είναι σχεδόν εγκλωβισμένοι σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων αξίας 20.000 δολαρίων το μήνα στο Little Rock του Μαλιμπού, το οποίο στεγάζει επίσης το στούντιο τέχνης του. Το εγκαταλείπουν μόνο για μετακινήσεις στο Λευκό Οίκο για οικογενειακές εκδηλώσεις όπως τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου, ενώ η Mελίσα κάνει περιστασιακές εκδρομές, αλλά είναι πάντα περικυκλωμένη από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.

Η Μυστική Υπηρεσία αποκαλύπτει η New York Post ξοδεύει 30.000 δολάρια το μήνα από τα χρήματα των φορολογουμένων για να νοικιάσει μια πολύ μεγαλύτερη πολυτελή έπαυλη στο Μαλιμπού με θέα το σπίτι τους, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν όλο το εικοσιτετράωρο τον Χάντερ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τελετή-έκπληξη το 2019, λίγες μέρες μετά τη γνωριμία του, και υποδέχτηκαν τον γιο τους Μπο τον Μάρτιο του 2020. Η πραγματικότητα του γάμου με τον Χάντερ ωστόσο είναι πολύ διαφορετική από ό,τι είχε οραματιστεί η Μελίσα, εξηγεί η πηγή: «Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Νόμιζε ότι παντρευόταν έναν πρίγκιπα από μια μεγάλη αμερικανική οικογένεια και θα ζούσε μια γοητευτική ζωή μαζί του.

«Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένα ναυάγιο και η ζωή μαζί του είναι πολύ δύσκολη πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δεν είχε ιδέα σε τι έμπλεκε». Η πηγή πρόσθεσε: «Αλλά υπάρχει ακόμα αγάπη εκεί, και αγαπά τον γιο της. Επικεντρώνεται σε αυτόν, προς το παρόν αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει».

Αυτή την εβδομάδα, αξιωματούχοι εξετάζουν την πιθανότητα να απαγγείλουν πιθανές κατηγορίες εναντίον του Χάντερ Μπάιντεν καθώς η ομοσπονδιακή έρευνα έχει φτάσει σε «κρίσιμο στάδιο», δήλωσαν πηγές. Ο Χάντερ, 52 ετών, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες που σχετίζονται με πιθανές παραβιάσεις φορολογικών ή ξένων λόμπι, ανέφεραν το Fox News και το CNN.

Οι πιθανές κατηγορίες προκύπτουν από μια έρευνα για τα οικονομικά και τις εμπορικές συμφωνίες του Χάντερ που διεξήχθη από τον εισαγγελέα των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Βάις, εισαγγελέα που διορίστηκε από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.