ΚΟΣΜΟΣ

Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – Θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – Θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη
Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο της ηθοποιού Αν Χεκ
AP PHOTO

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο της ηθοποιού Αν Χεκ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την ηθοποιό Αν Χεκ η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο Λος Άντζελες καθώς εκπρόσωποι της οικογένειας ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής ότι είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η 53χρονη ηθοποιός παραμένει σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Αν όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Αν Χεκ υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι συγγενείς της 53χρονης ηθοποιού υπενθυμίζουν, επίσης, ότι «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων και γι’ αυτό θα την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να γίνει ο έλεγχος στα όργανά της.

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού, Αν Χεκ.

Σύμφωνα με το TMZ η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, αλλά όχι αλκοόλ, όταν είχε το ατύχημα με το αυτοκίνητο στο οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα