ΚΟΣΜΟΣ

Η μεγάλη «επιστροφή» της Νικόλ Κίντμαν: Πιο γυμνασμένη απο ποτέ ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού

Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο με τη Νικόλ Κίντμαν
Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο με τη Νικόλ Κίντμαν

Αίσθηση προκαλεί το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect με την υπερβολικά γυμνασμένη Νικόλ Κίντμαν να ποζάρει και να αποθεώνεται απο τους θαυμαστές της

Συζητήσεις προκαλεί το νέο τεύχος του περιοδικού Perfect με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν στο εξώφυλλο. Οι θαυμαστές της επαινούν τη Χολιγουντιανή σταρ στα social media για την αξιοθαύμαστη μυϊκή και σωματική της διάπλαση και επικροτούν την τόλμη και τους πειραματισμούς της.

Η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει με μια γκρι μίνι φούστα με κροπ τοπ, όρθια με ανοιχτά τα πόδια και τα γυμνασμένα χέρια της λυγισμένα. Τα μαλλιά της είναι ίσια, σε χάλκινη απόχρωση. Ήταν μια από μια σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ο Zονγκ Λιν για το τρίτο τεύχος του περιοδικού Perfect που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Η Nικόλ Κίντμαν φαίνεται τόσο καλή σε αυτό το εξώφυλλο του Perfect», έγραψε ένας θαυμαστής της στο Twitter, ενώ στο Instagram, οι φαν της σταρ περιέγραψαν το εξώφυλλο ως «εμβληματικό». «Αυτοί οι δικέφαλοι!! Πραγματικά εκθαμβωτικό!» σχολίασε κάποιος Ένας άλλος την περιέγραψε ως «είδωλο».

Η ηθοποιός έχει μπει πιο βαθιά στον κόσμο της υψηλής μόδας τους τελευταίους μήνες, κάνοντας μια εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga τον Ιούλιο στο πλευρό της Kιμ Καρντάσιαν.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα φέτος, η ηθοποιός πόζαρε στο εξώφυλλο του Vanity Fair με σύνολο Miu Miu, σε μία εμφάνιση που έγινε γρήγορα viral. Το ρούχο αποτελείτο απο μια μικροσκοπική μίνι τζιν φούστα και ένα ασορτί τοπ που αναδείκνυε τη σιλουέτα της Κίντμαν.

Μετά τις αντιδράσεις για το σύνολο, η Αυστραλή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να φορέσει το ρούχο. Σε συνέντευξη με τον Αυστραλό σκηνοθέτη Baz Luhrmann, ο οποίος συνεργάστηκε με την Kίντμαν στην ταινία Moulin Rouge του 2001, αποκάλυψε ότι η στυλίστριά της στο γύρισμα, Kέιτι Γκραντ, η οποία είναι επίσης συνεργάτης του Perfect, είχε ετοιμάσει μια διαφορετική στολή για το εξώφυλλο.

«Εμφανίστηκα και είχαν άλλη στολή για μένα και είπα, «Όχι, όχι, μου αρέσει αυτό! Επιτρέπεται να το φορέσω;», είπε αναφερόμενη στο σύνολο της Miu Miu. «Και η Kέιτι Γκραντ, που είναι απλά φανταστική, ήταν στο Zoom, και η Κέιτι είπε, «Είσαι πρόθυμη να το φορέσεις;» Και είπα, «Να το φορέσω; Σε ικετεύω να το φορέσω!» ε