ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ: Ο πιλότος λιποθύμησε στα 30.000 πόδια

Τρόμος σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ: Ο πιλότος λιποθύμησε στα 30.000 πόδια
Επιβάτες του αεροπλάνου περιέγραψαν τι συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης

Επιβάτες του αεροπλάνου περιέγραψαν τι συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης

Στιγμές τρόμου έζησαν πριν από μερικά 24ωρα οι επιβάτες αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση της Jet2 από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ με προορισμό την Αττάλεια, στην Τουρκία, όταν ο πιλότος φέρεται να λιποθύμησε την ώρα που το αεροσκάφος βρισκόταν στα 30.000 πόδια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Birmingham Live το αεροπλάνο μετά το επεισόδιο με τον πιλότο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας υποστήριξε για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ότι η αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη ήταν «προληπτικό μέτρο» ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες της πτήσης για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Επιβάτης της πτήσης περιέγραψε στην Birmingham Live τι συνέβη στο αεροπλάνο: «Ενώ ήμασταν καθισμένοι παρατηρήσαμε ότι κάτι συμβαίνει στο μπροστά τμήμα του αεροπλάνου. Πιστέψαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αναταράξεων. Μας είπαν ότι θα προσγειωνόμασταν στην Ελλάδα για κάποιο ιατρικό περιστατικό στην πτήση. Κανείς δεν μας είπε τι ήταν αυτό».

«Ανησυχήσαμε γιατί είχαμε μόλις περάσει από αναταράξεις και δεν ξέραμε τι είχε συμβεί» πρόσθεσε ο ίδιος επιβάτης.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Jet2 δήλωσε για το περιστατικό: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ στην Αττάλεια έκανε εκτροπή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο καθώς ο ένας από τους πιλότους ένιωσε αδιαθεσία. Πλήρωμα αντικατάστασης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και οι πελάτες μας ταξίδεψαν στην Αττάλεια το ίδιο απόγευμα».