ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι – Μέγκαν: Οι πρώτες εικόνες της έπαυλης των 14,6 εκατ. δολαρίων – Οι «θρόνοι» στο γραφείο τους

Χάρι – Μέγκαν: Οι πρώτες εικόνες της έπαυλης των 14,6 εκατ. δολαρίων – Οι «θρόνοι» στο γραφείο τους
O δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ.
AP

Μέγκαν Μαρκλ: Τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της χλιδάτης βίλας του στο Μπέβερλι Χιλς έσωσαν στο περιοδικό The Cut, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ – Εντύπωση προκαλούν οι δύο καρέκλες στο γραφείο τους που θυμίζουν θρόνους

Μια μικρή γεύση από την έπαυλη στο Montecito αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ, έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκισσα του Σάσσεξ με αφορμή μια νέα της συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό «The Cut» έδωσε το «ok» να δημοσιευτούν κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού για το οποίο έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα λόγω της υπερβολικής χλιδής του.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στη συνέντευξη αυτή η Μάρκλ ανέφερε το σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια την κάνει να «αισθάνεται ελεύθερη» και είναι «ήρεμη».

Το περιοδικό αποκάλυψε διάφορα χαρακτηριστικά όπως το κοινό γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν και τις «δύο πολυτελείς καρέκλες οι οποίες είναι τοποθετημένες δίπλα-δίπλα πίσω από ένα μονό γραφείο, στραμμένα προς το δωμάτιο σαν θρόνοι».

Η επίμαχη φωτογραφία.

Επίσης το καθιστικό του ζευγαριού φιλοξενεί ένα πιάνο το οποίο άνηκε στον ηθοποιό-σκηνοθέτη Tyler Perry.