ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις -«Είμαι καλά μπαμπά» λέει με αέρα ανεξαρτησίας

O Πρίγκιπας Ουίλιαμ΄με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους
O Πρίγκιπας Ουίλιαμ΄με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους
ΑΡ

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον «βενιαμίν» πρίγκιπα Λούις που άφησε το χέρι του πατέρα του και ξεκίνησε αγέρωχος...τη νέα ζωή

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ εγκατέλειψαν την «ενθουσιασμένη συμμορία» των παιδιών τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις που άρχισαν να πηγαίνουν στο νέο τους σχολείο μετά τη μετακόμισή τους στο Γουίνδσορ.

Ο νεαρός πρίγκιπας Λούις ήταν ανένδοτος ότι δεν ήθελε να τον δουν να κρατάει το χέρι του πατέρα του την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Ο τετράχρονος έκανε μια βόλτα στους χώρους του σχολείου Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, ανάμεσα στους γονείς του αλλά κρατώντας μόνο το χέρι της μητέρας του.

Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή, κρατούσε τα χέρια των δύο γιων της, οι οποίοι φορούσαν ασορτί στολές. Ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε το χέρι της πριγκίπισσας Σάρλοτ και προσπαθούσε να πιάσει τον «βενιαμίν» με το άλλο του χέρι.

«Ο Λούις είναι αρκετά μεγάλος για να πάεισχολείο τώρα και φαινομενικά πιστεύει ότι αυτό σήμαινε ότι είναι πολύ μεγάλος για να τον δούμε να κρατιέται χέρι χέρι με τον πατέρα του» γράφει με χιούμορ η Daily Mail. Καθώς η οικογένεια πλησίαζε πιο κοντά στο σχολείο, ο νεαρός πρίγκιπας δεν έδειξε σημάδια νευρικότητας και έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο στις κάμερες.

Τα παιδιά παρακολούθησαν μια εκδήλωση καλωσορίσματος για τους αρχάριους και τις οικογένειές τους στο σχολείο μία ημέρα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν επίσημα το σχολείο σήμερα (8/9).

Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον εντάχθηκαν στην ιδιωτική εκπαίδευση στο Berkshire, αφού το ζευγάρι δημιούργησε ένα νέο σπίτι στο Adelaide Cottage στο Windsor's Home Park. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την άφιξη της οικογένειας, τα αδέρφια έδειχναν σίγουρα και χαρούμενα για το νέο τους ξεκίνημα.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε για την περίσταση ένα καφέ πουά φόρεμα 245 λιρών από τη Rixo, το οποίο συνδύασε με ασορτί γόβες. Η μητέρα τριών παιδιών έλαμπε πολύ καθώς περπατούσε χέρι-χέρι με τον πρίγκιπα Τζορτζ και τον πρίγκιπα Λούις, που ήταν και οι δύο ντυμένοι με την καλοκαιρινή στολή του σχολείου.

Ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τα παιδιά του «συμμορία» καθώς τα ανέβαινε τα σκαλιά της μεγάλης λευκής έπαυλης του 19ου αιώνα, ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις δήλωσαν όλοι «ενθουσιασμένοι» που ξεκινούσαν. Μια πηγή είπε ότι τα παιδιά του Κέιμπριτζ ήταν «ιδιαίτερα ενθουσιασμένα» που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο για πρώτη φορά.

Ο Δούκας και η Δούκισσα ξεκίνησαν μια νέα ζωή μακριά από τη «φούσκα» της επίσημης κατοικίας τους στο Λονδίνο, το Kensington Palace, σε μια προσπάθεια να δώσουν ώθηση στα παιδιά και να τους δώσουν περισσότερη ελευθερία. Το σχολείο προετοιμασίας Lambrook, θα στοιχίσει στο ζεύγος πάνω από 50.000 λίρες ετησίως συνολικά και για τα τρία παιδιά τους.