ΚΟΣΜΟΣ

Τζόουνς - Ντάγκλας: Με γιοτ στη Σαρδηνία - Tα λόγια αγάπης για τα κοινά τους γενέθλια

Τζόουνς - Ντάγκλας: Με γιοτ στη Σαρδηνία - Tα λόγια αγάπης για τα κοινά τους γενέθλια
Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένοι 21 χρόνια.

Γεννημένοι την την ίδια ημέρα με κάποια χρόνια διαφορά το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ γιόρτασε τα διπλά του γενέθλιά στην μαγευτική Σαρδηνία - Εκείνος έκλεισε τα 78 και αυτή τα 53

H Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς έχει σήμερα (25/09) τα γενέθλιά της. Το ίδιο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Μάικλ Ντάγκλας.

Το ζευγάρι για την ξεχωριστή αυτή μέρα βρέθηκαν στην Σαρδινία όπου απόλαυσαν της ομορφιές της περιοχής μαζί με φίλους σε ένα πολυτελές γιοτ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

H Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς φαινόταν αβίαστα κομψή με ένα ριγέ τοπ, συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι. Στις ίδιες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Cala di Volpe στο Πόρτο Τσέρβο ο Μάικλ Ντάγκλας φορούσε ένα γκρι φούτερ και μαύρο τζιν.

Η ανάρτηση του Μάικλ
Ο 77χρονος Ντάγκλας επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram του μια φωτογραφία που χρονολογείται πίσω στο 1998.

«Η πρώτη μου γνωριμία με την Κάρθιν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville το 1998. Εκεί ανακάλυψα πως έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια. Μετά ανακάλυψα ότι λατρεύει το γκολφ, συνειδητοποίησα ότι όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Ήταν η πιο τυχερή στιγμή της ζωής μου. Μόλις είχα ευτυχήσει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από την εξυπνάδα της, το χιούμορ της και την ηθική της. Χαρούμενα γενέθλια Κάθριν. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Η ανάρτηση της Κάθριν
Από την πλευρά της η 52χρονη Κάθριν ανέβασε ένα γλυκό και όμορφο μήνυμα το οποίο συνόδεψε με μια κοινή τους φωτογραφία: «Είναι τα γενέθλιά μας σήμερα. Μετά από 24 χρόνια που γιορτάζουμε αυτή την ημέρα μαζί, ακόμα το περιμένω πως και πως. Σε αγαπώ! Στην υγειά σας!».