ΚΟΣΜΟΣ

Rihanna: Είναι επίσημο - Η σούπερ σταρ από τα Μπαρμπέιντος στο ημίχρονο του Super Bowl του 2023

Rihanna: Είναι επίσημο - Η σούπερ σταρ από τα Μπαρμπέιντος στο ημίχρονο του Super Bowl του 2023
Η Rihanna.
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Η Rihanna επιβεβαίωσε ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια στο ημίχρονο του Super Bowl του 2023.

Μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών η Rihanna επιβεβαίωσε την Κυριακή (25/9) το βράδυ ότι θα είναι αυτή που θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl του 2023.

Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτησή της στο Instagram όπου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία με το χέρι της όπου κρατάει μια μπάλα.

Η ανάρτηση έλαβε σχεδόν 700 χιλιάδες likes στα πρώτα 20 λεπτά, συμπεριλαμβανομένου ενός από τη Lizzo, η οποία έγραψε «screaming».

Το NFL δημοσίευσε επίσης τα μεγάλα νέα με το ίδιο στιγμιότυπο και το μήνυμα "Let’s GO-#SBLVII".

Να σημειωθεί ότι πέρσι στην σκηνή του SuperBowl ανέβηκαν οι Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige οι οποίοι διασκέδασαν για περίπου 15 λεπτά τόσο όσους βρίσκονταν στο στάδιο, όσο φυσικά και τα εκατομμύρια που παρακολούθησαν το Super Bowl απ' όλο τον κόσμο.

Όταν κατακεραύνωνε τη διοργάνωση

Πριν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της @shakira και της @jlo στο Super Bowl 2020, η τραγουδίστρια με καταγωγή από τα Barbados, ήταν μια από τις πιο ισχυρές υποψήφιες. Ωστόσο, η ίδια έκανε σαφές από την αρχή ότι δεν θα αποδεχόταν την πρόταση.

Μιλώντας τότε στη Vogue η Rihanna δήλωνε:

«Δεν θα τολμούσα να το κάνω αυτό. Για ποιό λόγο; Ποιος κερδίζει από αυτό; Δεν είναι ο λαός μου. Υπάρχουν πράγματα μέσα σε αυτήν την οργάνωση, με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου και δεν θα πάω να τους υπηρετήσω με τον οποιονδήποτε τρόπο.»