ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν στέλνει στρατό στα σύνορα με τη Γεωργία

Ο Πούτιν στέλνει στρατό στα σύνορα με τη Γεωργία
AP/ Φωτογραφία Αρχείου

Στρατεύματα στα σύνορα με τη Γεωργία στέλνει, σύμφωνα με τη Daily Mail, το Κρεμλίνο ώστε να στήσει... ανάχωμα στους στρατεύσιμους πολίτες που επιχειρούν να εγκαταλείψουν τη χώρα μετά την ανακοίνωση για μερική επιστράτευση από τον πρόεδρο Πούτιν

Δυνάμεις του στρατού στέλνει στα σύνορα με τη Γεωργία το Κρεμλίνο, ώστε να ελέγξει την κατάσταση σε όσους στρατεύσιμους επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα μετά την ανακοίνωση μερικής επιστράτευσης από τον πρόεδρο Πούτιν.

Το Κρεμλίνο παράλληλα διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί επιβολής στρατιωτικού νόμου που θα είχε στόχο να σταματήσει το κύμα φυγής από τη χώρα, την οποία μέσα σε πέντε ημέρες φέρονται να έχουν εγκαταλείψει 260.000 άνθρωποι.

Ρωσικά στρατεύματα καταγράφηκαν να φτάνουν, σύμφωνα με τη Daily Mail, στα σύνορα με τη Γεωργία το απόγευμα της Δευτέρας.

Σκηνές που φέρονται να έχουν καταγραφεί κοντά στη Νότια Οσετία, δείχνουν τουλάχιστον έξι στρατιώτες να κάθονται πάνω σε τεθωρακισμένο όχημα προσπερνώντας αμάξια πολιτών προς την κατεύθυνση των συνόρων.

Τα στρατεύματα φτάνουν στην περιοχή για να στήσουν ένα checkpoint όπως αναφέρει το ρωσικό δίκτυο RBC, το οποίο επικαλούμενο την FSB, αναφέρει ότι έφτασαν εκεί ώστε να σταματήσουν το κύμα φυγής από τη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις

Με διάταγμα Πούτιν έγινε Ρώσος υπήκοος ο Έντουαρντ Σνόουντεν

Ο μακελάρης της Ρωσίας φορούσε μπλουζάκι με σβάστικα - Ο Πούτιν καταδίκασε το περιστατικό