ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ-Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Περνάνε πολύ χρόνο μαζί» - Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Η Έμιλι Ραταϊκόσφκι
Η Έμιλι Ραταϊκόσφκι
ΑΡ

Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι περνάνε πολύ χρόνο μαζί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό αναφέρουν οτι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι το νέο «καυτό ζευγάρι» του Χόλιγουντ. «Οι φίλοι τους δεν είναι σίγουροι αν είναι σοβαρό» λέει ωστόσο στο PEOPLE πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι.

Η πηγή λέει ότι ο 58χρονος ηθοποιός και το μοντέλο, 31 ετών, «περνάνε πολύ χρόνο μαζί». Ωστόσο, προσθέτουν ότι «οι φίλοι δεν είναι σίγουροι αν είναι σοβαρό» και οι δυο τους «δεν φαίνεται να «βγαίνουν ραντεβού» επίσημα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ραταϊκόφσκι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλάρντ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που έλαβε η Page Six.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι η κατάθεση αμφισβητήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι οι όροι του διαζυγίου δεν έχουν επιλυθεί μεταξύ των συζύγων. Τον Ιούλιο, άνθρωπος από το περιβάλλον της Ραταϊκόφσκι επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Eμ. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και επικεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά» είπε η πηγή εκείνη την εποχή. Όπως ανέφερε αρχικά η Page Six, οι εικασίες για πιθανό χωρισμό ξεκίνησαν τον Ιούλιο, αφού το μοντέλο εθεάθη να κάνει δουλειές χωρίς τη βέρα της. Επίσης δεν τη φορούσε στις φωτογραφίες που ανέβαζε της στο Instagram αυτό το καλοκαίρι.

Το δίδυμο συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά το 2018, αφού εθεάθησαν μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά από ραντεβού για λίγες μόνο εβδομάδες, οι δυό τους παντρεύτηκαν σε μια τελετή-έκπληξη στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον ίδιο μήνα.