ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η φωτογραφία που έγινε viral – Η εκπληκτική ομοιότητά της με την βασιλομήτωρ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η φωτογραφία που έγινε viral – Η εκπληκτική ομοιότητά της με την βασιλομήτωρ
Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ δεξιά και η βασιλομήτωρ αριστερά.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ξετρελάθηκαν με μια παιδική φωτογραφία της βασιλομήτορος με πολλούς να σχολιάζουν ότι μοιάζει πολύ με την νεαρή σήμερα πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από το Glamis Castle, στο Angus της Σκωτίας, το οποίο είναι το σπίτι του κόμη του Strathmore και του Kinghorne.

Δημοσιεύοντας τις εικόνες στο Διαδίκτυο, η οργάνωση έγραψε: «Η μικρότερη κόρη του 14ου κόμη του Στράθμορ, η λαίδη Ελίζαμπεθ Μπόουες Λυών παντρεύτηκε τον Δούκα της Υόρκης και έγινε η βασιλομήτωρ της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι υποστηρικτές της μοναρχίας αναφέρουν στα social media ότι η σύγκριση μεταξύ της Σάρλοτ και της βασιλομήτορος είναι πολύ μεγάλη και έχουν το «ίδιο χαμόγελο».

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 2015 και είναι το δεύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Κέιτ. Είναι τρίτη της γραμμής διαδοχής του Βρετανικού θρόνου, μετά τον πατέρα της και τον αδελφό της Πρίγκιπα Τζορτζ.

Η Σάρλοτ είναι από τη στιγμή της γέννησής της μια Βρετανίδα Πριγκίπισσα, που διαθέτει την προσφώνηση Βασιλική Υψηλότητα, σύμφωνα με τις πράξεις που εξέδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ στις 31 Δεκεμβρίου 2012, όταν χορήγησε τον συγκεκριμένο τίτλο και προσφώνηση σε όλα τα παιδιά του μεγαλύτερου γιου του Πρίγκιπα της Ουαλίας.