ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Λονδίνο - Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Eπίθεση στο κέντρο του Λονδίνου
Eπίθεση στο κέντρο του Λονδίνου

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, με τουλάχιστον τρεις τραυματίες. 

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον σταθμό της Λίβερπουλ Στριτ του κεντρικού Λονδίνου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία του Λονδίνου και οι διασώστες βρέθηκαν άμεσα στη σκηνή της επίθεσης. Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η τύχη του δράστη.

Οι τρεις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν, ενώ ένας σπρώχτηκε στο πάτωμα σε μια βίαιη επίθεση που συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί. Ο τοπικός Τύπος γράφει οτι το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε πιθανότατα από μία κλοπή ποδηλάτου που πήγε στραβά, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα τρία θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης του Λονδίνου δήλωσε: «Λάβαμε αναφορές για τρία μαχαιρώματα και ένα άτομο σπρώχτηκε στο πάτωμα στο Bishopsgate στις 9.46 π.μ. και αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο στις 9.51 π.μ. Τρία θύματα μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό νοσοκομείο για να λάβουν θεραπεία. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία.»