Δασκάλα παιδικού σταθμού φοράει μάσκα του Scream και τρομάζει τα «κακά» παιδιά - Σάλος στο διαδίκτυο

Παιδιά κλαίνε με αναφιλητά και τρέχουν τρομοκρατημένα να ξεφύγουν από τη δασκάλα-Scream που τα τραμπουκίζει για να κάτσουν φρόνιμα. 

Δασκάλα παιδικού σταθμού φοράει μάσκα του Scream και τρομάζει τα «κακά» παιδιά - Σάλος στο διαδίκτυο
Δασκάλα παιδικού σταθμού τρομάζει τα παιδιά φορώντας τη μάσκα του Scream
Facebook
3'

Εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισίπι δέχονται πυρά μετά από τη δημοσίευση βίντεο που τους δείχνει να φορούν τη μάσκα από την ταινία «Scream», για τρομάξουν τα «άτακτα» παιδιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα βίντεο εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας αρκετούς εργαζόμενους να προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να κάτσουν φρόνιμα.

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται ένας εργαζόμενος του παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει τα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσεις». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει τον γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά, φορώντας μάσκα του «Scream».

Κάποια στιγμή φαίνεται να σκύβει προς ένα παιδί που δεν ήταν φρόνιμο και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί τρομοκρατημένο προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα και φώναζε «όχι».

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «το καλό που σου θέλω να είσαι φρόνιμος». Στη συνέχεια, η δασκάλα αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «ελπίζω να είστε έτοιμοι».

Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα. Μπαίνει στο δωμάτιο και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού τα διατάζει να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τους κλάματα.

Σε ένα άλλο βίντεο, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό με τη μάσκα φωνάζει σε κάτι παιδιά που φαίνεται να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

Η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού, κάνοντας το παιδί να ταρακουνηθεί από τον τρόμο. Απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει στο κοριτσάκι, ουρλιάζοντας και πάλι, πριν κάνει το γύρο του τραπεζιού.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα παιδί να καλύπτει τα αυτιά του καθώς η γυναίκα ουρλιάζει και ένα άλλο να φωνάζει «μαμά» καθώς η εργαζόμενη συνεχίζει να τρομοκρατεί τα παιδιά που βρισκόντουσαν στην αίθουσα.

Μια υπάλληλος παιδικού σταθμού που φέρεται να τράβηξε τα βίντεο έκανε μια ανάρτηση στο Facebook την Πέμπτη, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της.

Η Jennifer Kayla Newman είπε στο Facebook ότι δεν σχεδίαζε να κάνει κάποια δήλωση αρχικά, αλλά επειδή το βίντεο έγινε viral, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή