ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας

Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας
Έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
Getty

Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσούμποφ.

Οι ρωσικές αρχές ταυτοποίησαν τον οδηγό του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας. Πρόκειται για έναν 51χρονο που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγών και κινούνταν συνεχώς μέσα στην περιοχή του Κρασνοντάρ, ανατολικά από την Κριμαία.

Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο άνδρας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσούμποφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός επικοινώνησε με την οικογένεια του για τελευταία φορά πριν από δύο ημέρες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χρειαζόταν μόνο μισή ώρα για να φτάσει στη γέφυρα, αλλά για άγνωστους λόγους του πήρε έξι ώρες.

Από την έκρηξη του φορτηγού σκοτώθηκε ο οδηγός και ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο που κινούνταν δίπλα στο φορτηγό.

Σύμφωνα με τα αρχεία των ρωσικών αρχών, φαίνεται πως είχε σταματήσει για έλεγχο τον οποίο και πέρασε.

Οι αρχές έκαναν έρευνες και στο σπίτι του άνδρα.

Αποκαταστάθηκε η περιορισμένη κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα της Κριμαίας

Αποκαταστάθηκε η περιορισμένη κίνηση των οχημάτων στις λωρίδες που δεν καταστράφηκαν από την πρωινή έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών είχε ανακοινώσει ότι η οδική κίνηση των οχημάτων θα αποκατασταθεί σύντομα στις λωρίδες της γέφυρας της Κριμαίας που δεν έπαθαν καταστροφές από την έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, η κίνηση θα είναι περιορισμένη στη διέλευση της γέφυρας προς εναλλακτικές κατευθύνσεις.

Η σιδηροδρομική κίνηση θα αποκατασταθεί στις 20:00 το βράδυ τοπική ώρα, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.