ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο Παρίσι με φόνο 12χρονης: Οι παράξενοι αριθμοί στη σορό της

Γαλλία
Ο πατέρας της 12χρονης άρχισε να ανησυχεί όταν εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της

Μέσα σε μια βαλίτσα βρέθηκε η σορός μιας 12χρονης στο Παρίσι, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα -  Οι Αρχές βρήκαν μυστηριώδεις αριθμούς «1» και «0» πάνω στο πτώμα της μικρούλας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Λόλα στο Παρίσιου που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι της, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ένα άλλο στοιχείο που απασχολεί τις Αρχές είναι οι μυστηριώδεις αριθμοί «1» και «0» που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα της μικρούλας Λόλα, όχι χαραγμένοι ούτε ζωγραφισμένοι πάνω στο άψυχο κορμάκι, αλλά «εντυπωμένοι» με κάποιου είδους «συσκευή», σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας που επικαλείται το γαλλικό κανάλι BFMTV.

Το χρονικό

Ο πατέρας της 12χρονης άρχισε να ανησυχεί όταν εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο την Παρασκευή, σύμφωνα με το BFMTV, ενώ η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, αργότερα την ίδια μέρα.

Μάλιστα η μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία πιθανού υπόπτου καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες καθώς ανακαλύφθηκαν σημάδια απαγωγής το υπόγειο του σπιτιού της ανήλικης, ενώ βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε μια γυναίκα έξω από το κτίριο να μεταφέρει μια βαλίτσα. Η εν λόγω βαλίτσα είχε μέσα το πτώμα του κοριτσιού, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.

Οκτώ υπόπτους συνέλαβαν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ, οκτώ άτομα βρίσκονται υπό κράτηση, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές για ποιο λόγο συνελήφθησαν, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.