ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στα Miss USA: Παράγοντας έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε μοντέλα

Σάλος στα Miss USA: Παράγοντας έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε μοντέλα
Ο Σέμπρεχτς, πρώην μοντέλο και ο ίδιος, κατηγορήθηκε ότι έστειλε ακατάλληλα μηνύματα σε δύο ακόμη κορίτσια.
Photo by Matt Sullivan/Getty Images

Στην παραίτηση οδηγήθηκε ο αντιπρόεδρος των Miss USA μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλων που έπαιρναν μέρος στον διαγωνισμό

Να παραιτηθεί αναγκάστηκε ο αντιπρόεδρος του Miss USA εν μέσω κατηγοριών ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά διαγωνιζόμενες και έστειλε φωτογραφίες και βίντεο με το πέος του σε ένα επίδοξο μοντέλο.

Ο Μαξ Σέμπρεχτς, του οποίου η σύζυγος Κρίσλ Στιούαρτ είναι η πανίσχυρη εθνική διευθυντής των Miss USA και Miss Teen USA, παραιτήθηκε από τη θέση του αφού μια από τις διαγωνιζόμενες του 2021 παραπονέθηκε ότι εισέβαλε στον δωμάτιο της και τη φίλησε.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Σέμπρεχτς, πρώην μοντέλο και ο ίδιος, κατηγορήθηκε ότι έστειλε ακατάλληλα μηνύματα σε δύο ακόμη κορίτσια - λέγοντας στη μία από αυτές ότι αν ενδώσει στις ορέξεις του θα την βοηθούσε να γίνει Μις ΗΠΑ.

Αρχικά η αποχώρησή του από τον θεσμό παρουσιάστηκε σαν «δομική αλλαγή» έως ότου κυκλοφόρησαν φήμες για τον πραγματικό λόγο που οδήγησαν την σύζυγό του και πρόεδρο του θεσμού να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του.