ΚΟΣΜΟΣ

Μ. Μαρκλ: Περήφανη που γνώρισε τη Βασίλισσα - «Ήταν παράδειγμα ηγέτη»

Μ. Μαρκλ: Περήφανη που γνώρισε τη Βασίλισσα - «Ήταν παράδειγμα ηγέτη»
Η Μέγκαν από τημ φωτογράφισή της στο Variety.
Variety

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ – Μίλησε για την σχέση τους αλλά και τον πρίγκιπα Χάρι

Τυχερή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ την οποία χαρακτήρισε "παράδειγμα γυναίκας ηγέτη" χαρακτήρισε τον εαυτό της η Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή στο αμερικάνικο περιοδικό Variety.

Εν μέσω ισχυρισμών ότι αυτή και ο Χάρι έχουν βάλει σκοπό να βλάψουν τη βασιλική οικογένεια από τότε που μετανάστευσαν το 2020, η Μέγκαν είπε στο περιοδικό ότι «η σχέση τους με τη βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα ζεστή».

Το εξώφυλλο του Variety.

Όσον αφορά την παραμονή τους στη Βρετανία για την κηδεία της Ελισάβετ η Μέγκαν ανέφερε: «Υπήρξε μια τέτοια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης εκεί. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο».

Δημοσίευμα της Daily Mail για την συνέντευξή της στο Variety.

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος την είδηση του θανάτου της βασίλισσας τόνισε: «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή».

«Με αντιμετώπιζαν σαν...γλάστρα» στο πλατό εκπομπής

Ένα νέο podcast έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ σε πλατφόρμα στο πλαίσιο της σειράς Archetypes. Στο τελευταίο της podcast στο Spotify που κυκλοφόρησε την Τρίτη με την Πάρις Χίλτον.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν κάποτε το κορίτσι που άνοιγε τη βαλίτσα στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal και αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε επειδή ένιωθε «αντικείμενο», «bimbo» και «γλάστρα».

Η Μέγκαν είπε επίσης ότι σε αντίθεση με την ίδια, θέλει για την κόρη της Λίλιμπετ να την εκτιμούν για το μυαλό της. Είπε: «Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να θέτει τον πήχη λίγο ψηλότερα. Ναι, θέλω η Λίλι μου να θέλει να είναι μορφωμένη και να θέλει να είναι έξυπνη και να υπερηφανεύεται για όσα έχει καταφέρει».