ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση σε σχολείο στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης

Επίθεση σε σχολείο στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης

Άλλο ένα τραγικό περιστάτικο συγκλονίζει τις ΗΠΑ

Τρεις νεκροί μεταξύ των οποίων και ο δράστης είναι ο τραγικός απολογισμός ενός αιματηρού περιστατικού σε σχολείο στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές αναφέρουν ότι ένοπλος εισέβαλε στο Central Visual and Performing Arts High School. Πρόκειται για έναν νεαρό περίπου 20 ετών, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, δήλωσε το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Σεντ Λούις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Στους έξι ανέρχονται οι μαθητές που τραυματίστηκαν και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Αναφέρεται επίσης το ένα από τα θύματα που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών είναι γυναίκα και το άλλο έφηβη. Παράλληλα, οι αρχές ακόμα, δεν έχουν αποκαλύψει τη σύνδεση του δράστη με το σχολείο ή το κίνητρο για τους πυροβολισμούς, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί επίσης πώς ο ένοπλος μπόρεσε να μπει στο σχολείο.

Ο πυροβολισμός αναφέρθηκε ότι λίγο μετά τις 9 το πρωί τοπική ώρα, με αποτέλεσμα εκατοντάδες μαθητές να εγκαταλείψουν το κτίριο, πολλοί από τους οποίους τρέχοντας.