ΚΟΣΜΟΣ

Το μοντέλο που έγινε Viral στην Ελλάδα «ξαναχτυπά» - Η τρολ ανάρτηση

Το μοντέλο που έγινε Viral στην Ελλάδα ξανά «χτυπά» - Η τρολ ανάρτηση
Η Ελίζαμπεθ Μπερτ.
Facebook / Elizabeth Bert

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, το μοντέλο από τις ΗΠΑ, βρέθηκε στην Κρήτη για δουλειά και δηλώνει ενθουσιασμένη με τους Έλληνες...

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, το μοντέλο από τις ΗΠΑ, που έγινε Viral έπειτα από την τελευταία της ανάρτηση στα social media που έφερε εκατοντάδες σχόλια επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

Η Μπερτ είχε γράψει στο Instagram: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!». Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν την φράση του μοντέλου.

Η Ελίζαμπεθ που απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη χθες το βράδυ επισκέφθηκε την Κνωσό και αποφάσισε να τρολάρει τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Ημέρα Δεύτερη: Έχω γνωρίσει περισσότερους Έλληνες που κάνουν μόντελινγκ στην Ελλάδα. Και αυτοί μιλούν ελληνικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπερτ στην προηγούμενη ανάρητησή της στο Instagram είχε «ξεσηκώσει» τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων της είχαν σχολιάσει: «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!».

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία».

Οι Αμερικανοί έχουν τη φήμη ότι είναι κακοί στη γεωγραφία οπότε η ανάρτηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Αλλοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι το μοντέλο κάνει πλάκα καθώς δεν γίνεται να έχει πει κάτι τόσο... άκυρο.

Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η Μπερτ υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν - προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Σχετικές ειδήσεις

Μοντέλο εξεπλάγη γιατί βρήκε Έλληνες στην Κρήτη - Χαμός στο Instagram