ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ μαζί σε πάρτι για το Χάλογουιν

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Επανέρχονται οι φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τη Τζίτζι Χαντίντ να είναι ένα απο τα πιο «φρέσκα» και ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ, οι οποίοι συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, εθεάθησαν να κάνουν παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο στο λαμπερό αποκριάτικο πάρτι Circoloco στο Navy Yard του Μπρούκλιν. Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ Page Six, το αστέρι του «Τιτανικού» και το μοντέλο, μαζί με την αδερφή της Μπέλα, το μοντέλο Iρίνα Σάικ και τον έμπορο έργων τέχνης Χέλι Νάμαντ, έφτασαν με το λεωφορείο του πάρτι.

«Ο Λίο φορούσε μια [τρομακτική] μάσκα το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας εκτός κι αν έπινε», λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας «Η παρέα είχε το δικό της προσωπικό»

H Tζίτζι Χαντίντ σε επίδειξη μόδαςΑ.Ρ

Η Στέλλα Μάξουελ και ο σταρ των Yankees Τζανκάρλο Στάντον παρευρέθηκαν επίσης στο πάρτι, το οποίο ήταν ένα από τα γεγονότα της χρονιάς του Rob Toma. Υπήρχε επίσης ο πρωταγωνιστής του «House of the Dragon», Mατ Σμιθ, ο οποίος ήταν ντυμένος βαμπίρ. Η μάσκα του Ντι Κάπριο ήταν «μισό τέρας, μισό ζόμπι» γράφει η ιστοσελίδα.

Ο ηθοποιός από το «Νησί των Καταραμένων», ο οποίος συνήθως κρύβεται κάτω από ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και μια ιατρική μάσκα, είναι γνωστό ότι πηγαίνει στα πάρτι του Halloween ινκόγκνιτο. Πέρυσι είχεμεταμφιεστεί σε «γέρο 100 ετών» και κατάφερε να ξεγελάσει τους καλεσμένους σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Ντι Κάπριο και το εκτυφλωτικής ομορφιάς μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι έκαναν παρέα σε ένα πάρτι στο Σόχο. Επίσης, εντοπίστηκαν στο Casa Cipriani.

Μια πηγή αποκάλυψε τότε ότι το ζευγάρι ήθελε να «γνωριστεί» και «πήγαινε με αργούς ρυθμούς». «Κάνεουν κυρίως παρέα με φίλους και βγαίνουν μόνοι κάποιες φορές», είπε άνθρωπος απο το περιβάλλον τους.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο σταρ του «Revenant» εθεάθη στο Μιλάνο την ίδια μέρα που η Χαντίντ περπάτησε στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023. Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο και φάνηκε ότι ο Ντι Κάπριο ακολούθησε το όμορφο μοντέλο στο Μιλάνο και το Παρίσι.

Επίσης εθεάθη στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας αργότερα τον ίδιο μήνα, φεύγοντας από το ίδιο ξενοδοχείο, το Royal Monceau, με τη Χαντίντ. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα, όμως οι κοινές τους εμφανίσεις «μιλάνε».