ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Έκανε.. φροντιστήριο για να περάσει το τεστ υπηκοότητας

Μέγκαν Μαρκλ: Έκανε.. φροντιστήριο για να περάσει το τεστ υπηκοότητας
Η Μέγκαν Μαρκλ
Photo by Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ γίνεται η Μεγκαν Μαρκλ κάθε φορά μετά την εκπομπή της Archetypes Spotify - Αυτήν τη φορά η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει το τεστ υπηκοότητας στην Μεγάλη Βρετανία - Την ίδια στιγμή κάποιο αμφισβητούν ότι έλαβε ποτέ την υπηκοότητα 

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε σήμερα στο podcast της στο Spotify πριν τον γάμος της έκανε φροντιστήριο για περάσει το τεστ υπηκοότητας του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ σε πολλά θέματα ζήτησε και την βοήθεια του πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Μέγκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με την πρώτη κυρία του Καναδά, Σοφί Τριντό έκανε το τεστ «Life in the UK» «πριν από μερικά χρόνια», με τους ειδικούς να αμφισβητούν ότι πέρασε τελικά το τεστ αφού όπως επισημαίνουν δεν έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τρία απαιτούμενα χρόνια.

«Μελέτησα για αυτό το τεστ και θυμάμαι ότι πήγα: «Την περίοδο εκείνη ρωτούσα συνεχώς τον Χάρι… Το ήξερες αυτό; Το ήξερες αυτό;», ανέφερε η Μέγκαν.

Τι κάνει το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν τα Χριστούγεννα

Αν και όλοι η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι μαζί τις ημέρες εκείνες ο Κάρολος δεν προσκάλεσε – σύμφωνα με την Daily Mail – τους Σάσσεξ λόγω της νέας διαμάχης για τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, Χάρι με τίτλο «Spare».

Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν στη Mirror ότι οι σχέσεις των Σάσσεξ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια έχουν «πιάσει πάτο».

Οι αναφορές αυτές έρχονται μια μέρα μετά την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να αναλάβει το αξίωμα του αρχηγού των Βασιλικών Πεζοναυτών, έναν ρόλο που είχε στο παρελθόν ο γιος του, πρίγκιπας Χάρι.

Δεν μιλάει με τον Ουίλιαμ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έχει μιλήσει ελάχιστα» με τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τα απομνημονεύματα του αδερφού του, σύμφωνα με Βρετανούς royal editors.