ΚΟΣΜΟΣ

'Οταν ο Κένεθ Μπράνα απάτησε την Έμα Τόμσον - «Ήμουν μισοπεθαμένη...»

Η Έμα Τόμσον
Η Έμα Τόμσον
Α.Ρ

Η Έμα Τόμσον παραδέχτηκε ότι ήταν «εντελώς τυφλή» όταν ο πρώην σύζυγός της Κένεθ Μπράνα είχε σχέση με την συνάδελφό τους ηθοποιό, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Η απιστία του έδωσε τέλος στον εξαετή γάμο της γνωστής ηθοποιού με τον Κένεθ Μπράνα, τον οποίο παντρεύτηκε το 1989, μόλις δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα. Ο Κένεθ Μπράνα όπως αποκαλύφθηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την 56χρονη ηθοποιό του Χάρι Πότερ.

Η Έμα Τόμσον παραδέχθηκε ότι ήταν «τελείως τυφλή» για τις παράλληλες σχέσεις του κατά τη διάρκεια του γάμου τους και πιο συγκεκριμένα για τον δεσμό του με την τότε συμπρωταγωνίστριά του, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Ο Μπράνα συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στην ταινία «Φράνκενσταϊν» του 1994, με τον παντρεμένο σταρ να υποκύπτει τελικά στην εκκεντρική γοητεία της μετέπειτα μούσας του Τιμ Μπάρτον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο New Yorker, η 63χρονη σήμερα Τόμσον είπε ότι αισθάνθηκε «ταπεινωμένη» από την προδοσία του τότε συζύγου της και σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, που δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Ήμουν τελείως τυφλή ως προς τις σχέσεις που έκανε με άλλες γυναίκες στα σετ των ταινιών του. Το μάθημα που πήρα είναι πώς η επιθυμία να ξεγελάσεις τον εαυτό σου μπορεί εύκολα να σε τυφλώσει», εξηγεί η ηθοποιός.

Ο αντίκτυπος της προδοσίας του Μπράνα ήταν μεγάλος: «Ήμουν μισοπεθαμένη. Έχασα κάθε αίσθηση ότι αξίζω την αγάπη», λέει χαρακτηριστικά η 63χρονη. Η Τόμσον μίλησε στη συνέντευξή της και για τον άνδρα που τη βοήθησε να μαζέψει τα κομμάτια της και να επουλώσει τις πληγές της. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ, που συμπρωταγωνίστησε μαζί της στο «Λογική και ευαισθησία».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, μια βιολογική κόρη και έναν υιοθετημένο γιο από τη Ρουάντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η Τόμσον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν κρατά καμία κακία ούτε στον πρώην άνδρα της ούτε στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα εξαιρετική γυναίκα. Και οι τρεις τους εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια μετά στο franchise ταινιών του Χάρι Πότερ.