ΚΟΣΜΟΣ

Συγκίνηση στην κηδεία του ράπερ Takeoff - Μπίμπερ και Drake στην σκηνή

Συγκίνηση στην κηδεία του ράπερ Takeoff - Μπίμπερ και Drake στην σκηνή

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από την State Farm Arena την Παρασκευή για να παραστούν στην κηδεία του Takeoff που δολοφονήθηκε έξω από μια αίθουσα μπόουλινγκ του Χιούστον - «Μου λείπεις περισσότερο από τη ζωή» είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ όταν ανέβηκε στη σκηνή

Θαυμαστές και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώθηκαν στο State Farm Arena στην Ατλάντα, χθες, Παρασκευή για να αποχαιρετήσουν τον ράπερ Takeoff, μέλος του hip-hop trio Migos που δολοφονήθηκε στο Χιούστον.

Ο Drake έκανε μια συγκινητική ομιλία ενώ Justin Bieber και η Chloe Bailey, τραγούδησαν στη μνήμη του Takeoff.

Μεταξύ των διάσημων τραγουδιστών που απέτισαν φόρο τιμής στον άτυχο ράπερ ήταν η Chloe Bailey, η Cardi B, η Yolanda Adams κ.α.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το μοιραίο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:30 (τοπική ώρα), την 1η του μήνα όταν οι αστυνομικοί έλαβαν την κλήση για έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του TMZ, ο Takeoff και ο Quavo (δυο από τα τρία μέλη των Migos) ήταν εκεί παίζοντας ζάρια. Τότε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε καυγάς και άγνωστος πυροβόλησε τον Takeoff στο κεφάλι.

Ακόμη δύο άτομα πυροβολήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά οχήματα. Ως τώρα, δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάστασή τους.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία ο 28χρονος ράπερ είχε αναρτήσει μια selfie από το μπόουλινγκ στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έκανε βόλτα στο Χιούστον με κάποιο άτομο που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Το πραγματικό όνομα του Takeoff, ήταν Kirshnik Khari Ball και ήταν το νεαρότερο σε ηλικία μέλος του συγκροτήματος Migos μαζί με έναν θείο του και ένα εξάδελφό του.