ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τεμάχισε τη σύντροφό του και σκόρπισε τα κομμάτια της στο Δελχί

Φρίκη: Τεμάχισε τη σύντροφό του και σκόρπισε τα κομμάτια της στο Δελχί
Ο 28χρονος Aftab Ameen Poonawala και η 26χρονη Shraddha Walker
Social Media

Ο 28χρονος δράστης συνελήφθη το Σάββατο, τρεις μήνες αφότου σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του. Την έκοψε σε 35 κομμάτια και τα έβαλε στο ψυγείο.

Μια ιστορία φρίκης εκτυλίχθηκε στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, όταν 28χρονος σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του, την έκοψε σε 35 κομμάτια και στη συνέχεια σκόρπισε τα κομμάτια της στην πόλη, καθώς δεν ήθελε να την παντρευτεί.

Η φρικιαστική γυναικοκτονία έγινε πριν από έξι μήνες, ωστόσο ο δράστης συνελήφθη το Σάββατο και χθες (14/11) ανακοινώθηκε από την ινδική αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του CBSnews, ο ύποπτος κράτησε τα μέρη του σώματος σε ψυγείο και τα πέταξε σε ένα δάσος, κομμάτι-κομμάτι, σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Aftab Ameen Poonawala, 28 ετών και η 26χρονη κοπέλα του Shraddha Walker γνωρίστηκαν φέτος μέσω του ιστότοπου γνωριμιών Bumble, όπως είπε στο CBS News ο Ankit Chauhan, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στο Δελχί. Αλλά όταν οι οικογένειές τους δεν ενέκριναν τη σχέση τους - προφανώς λόγω των διαφορετικών θρησκευτικών τους ταυτοτήτων - μετακόμισαν στην πρωτεύουσα της Ινδίας περί τα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου.

Το ζευγάρι άρχισε να ζει μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στην περιοχή Mehrauli του Νότιου Δελχί, ανακοίνωσε η αστυνομία. «Στα μέσα Μαΐου, σκότωσε το κορίτσι φαινομενικά όταν κλιμακώθηκε μια λογομαχία… τη στραγγάλισε και έκοψε το σώμα σε πολλά κομμάτια», είπε ο Chauhan στο CBS News.

Τα τοπικά μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο φερόμενος δολοφόνος, ο οποίος είναι blogger τροφίμων, αγόρασε ένα ψυγείο 300 λίτρων για να αποθηκεύσει τα κομμάτια του σώματος του θύματος και στη συνέχεια για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έβγαινε κάθε βράδυ και σκορπούσε τα κομμάτια ένα προς ένα σε κοντινό δάσος.

Αναφέρεται, επίσης, ότι την σκότωσε επειδή τον πίεζε να παντρευτούν, αλλά ο Chauhan είπε στο CBS News ότι «το κίνητρο δεν είναι ακόμη σαφές, η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακαλυφθούν σύντομα».

Ο Poonawala προφυλακίστηκε και αναμένεται να περάσει από περαιτέρω ανάκριση.

Η Walker δεν είχε έρθει σε επαφή με τους γονείς της αφότου έφυγε από το σπίτι της στη Βομβάη και άρχισε να ζει με τον σύντροφό της, είπε η αστυνομία. Όμως, τον Σεπτέμβριο, ένας από τους φίλους της ενημέρωσε την οικογένειά της ότι το τηλέφωνό της ήταν απενεργοποιημένο για δύο μήνες.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού, Vikash Madan Walker, πήγε στην αστυνομία της Βομβάης και υπέβαλε αναφορά για εξαφάνιση. Η αστυνομία της Βομβάης διαπίστωσε ότι η τελευταία της τοποθεσία τηλεφώνου ήταν στο Δελχί και έτσι μετέφερε την υπόθεση στην αστυνομία εκεί.

Στο Δελχί, ο πατέρας του κοριτσιού ενημέρωσε την αστυνομία για τη σχέση της κόρης του με την Poonawala. Τότε ήταν που συνελήφθη και ομολόγησε τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα:

Γαλλία: Φρίκη! Σταύρωσαν αντιδήμαρχο με καρφιά σε χέρια και πόδια

Φρίκη στον Ισημερινό: Κρέμασαν σε γέφυρα αποκεφαλισμένους άνδρες

Τραγωδία στην Ινδία: Τα 3 αδέρφια που πέθαναν αγκαλιασμένα στη γέφυρα