ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια
AP

ΗΠΑ: Το αυτοκίνητο σταμάτησε μόνο όταν προσέκρουσε σε πυλώνα ηλεκτροδότησης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 22χρονος οδηγός.

Τουλάχιστον 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν βγει για πρωινή άσκηση σε δρόμο της πόλης Γουίτιερ στην Καλιφόρνια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένας νεαρός, που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε μόνο όταν προσέκρουσε σε πυλώνα ηλεκτροδότησης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 22χρονος οδηγός.

Ξένα μέσα ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματισμένων μέχρι και σε 25, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail ένας από τους τραυματίες χρείαστηκε να υποστηριχθεί με αναπνευστήρα.

Οι τραυματισμοί των νεοσύλλεκτων είναι πολύ σοβαροί, καθώς γίνεται λόγος για «χαμένα άκρα» και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες αναφέρεται σε 23 άνθρωπους τραυματίες δηλώνοντας στο Twitter πως «Συνολικά, 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πέντε εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση».

Ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube