ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: Η Ρωσία «θα επιτύχει τους στόχους της» στην Ουκρανία

Πούτιν: Η Ρωσία «θα επιτύχει τους στόχους της» στην Ουκρανία

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με την έκβαση του πολέμου στην Ουκρανία.

Η Ρωσία «θα επιτύχει τους στόχους της» στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με μητέρες Ρώσων στρατιωτών και επίστρατων που πολεμούν στην Ουκρανία. Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Κρεμλίνο και μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.

Ο Πούτιν επιτέθηκε σε «εχθρούς στον τομέα της πληροφόρησης» που, σύμφωνα με τον ίδιο, επιδιώκουν να «υποτιμήσουν, να απαξιώσουν» τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. «Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας και θα τους πετύχουμε», τόνισε.

Καθισμένος με μια ομάδα μητέρων γύρω από το ένα τραπέζι, με τσάι, κέικ και φρούτα, ο Πούτιν είπε ότι η Μόσχα συμμερίζεται τον πόνο όσων έχασαν τους γιους τους.

«Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά και ολόκληρη η ηγεσία της χώρας --συμμεριζόμαστε τον πόνο σας», δήλωσε ο Πούτιν.

«Καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απώλεια ενός γιου --ειδικά για μία μητέρα», δήλωσε ο Πούτιν, αναστενάζοντας και σταματώντας κάθε τόσο για να καθαρίσει τον λαιμό του. «Συμμεριζόμαστε αυτόν τον πόνο».

Οι μητέρες των στρατιωτών άκουσαν τις δηλώσεις του Πούτιν αλλά τα δικά τους σχόλια προς τον πρόεδρο δεν συμπεριλήφθηκαν άμεσα σε αυτό το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.