ΚΟΣΜΟΣ

Ο Χάρι κηρύσσει «πόλεμο» στο παλάτι: «Το παιχνίδι είναι βρώμικο»

Σάλος απο τις νέες αποκαλύψεις του πρίγκηπα Χάρι για το παλάτι
Σάλος απο τις νέες αποκαλύψεις του πρίγκηπα Χάρι για το παλάτι
ΑΡ

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο Μπάκιγχαμ με τις πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι. Στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ στο Netflix, το «έκπτωτο» μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων πως το «παιχνίδι ειναι βρώμικο» και οι γυναίκες που παντρεύονται γαλαζοαίματους, υποφέρουν

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix κυκλοφόρησε, με τη δούκισσα να εμφανίζεται να κλαίει και τον πρίγκιπα να ισχυρίζεται ότι ήταν τρομοκρατημένος. Στο νέο βίντεο το ζεύγος Σάσεξ μιλά για τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια και την ιεραρχία μέσα σε αυτήν και ισχυρίζεται οτι υπάρχει διαρροή και πλαστές ιστορίες

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι τα πρώτα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν αυτήν την Πέμπτη (8 Δεκεμβρίου), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη (15 Δεκεμβρίου) θα είναι διαθέσιμα τα υπόλοιπα επεισόδια. Ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο teaser μιλάει για ένα «βρώμικο παιχνίδι», ενώ αποκαλύπτει «διαρροή και φύτευση ιστοριών», σε έναν ισχυρισμό που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στο νέο απόσπασμα περιγράφει επίσης τα «βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε μια προφανή αναφορά στη σύζυγό του, Μέγκαν που σύμφωνα με τον ίδιο στοχοποιήθηκε, αλλά και στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del' Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου 1997.

«Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια, ξέρετε, υπάρχουν διαρροές, αλλά φυτεύουν και ιστορίες. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό το ίδρυμα, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία» είπε χαρακτηριστικά. Και καταλήγει «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια»

Η Μέγκαν λέει επίσης: «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατέψουν» και στη συνέχεια εμφανίζεται να σκουπίζει τα δάκρυά της. Το τρέιλερ αρχίζει, δείχνοντας τον Χάρι στο αυτοκίνητο ενώ ακούγεται να λέει: «Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξουμε πίσω σε όλα αυτά τώρα και να πούμε "Τι στο καλό συνέβη;»

Στη συνέχεια, η Μέγκαν φαίνεται στενοχωρημένη καθώς ταξιδεύει με ένα αυτοκίνητο πριν εμφανιστούν στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση του αρραβώνα τους και στη συνέχεια ακύγεται η φωνή του Πιρς Μόργκαν να λέει: «Γίνεται η ροκ σταρ της βασιλικής οικογένειας».

Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες δείχνουν την ενθουσιώδη υποδοχή του ζευγαριού τις πρώτες μέρες της ζωής του, προτού η Mέγκαν εμφανιστεί να λέει «και μετά» πριν χτυπήσει τα δάχτυλά της - με τον Χάρι να λέει: «Όλα άλλαξαν».

Εμφανίζεται επίσης η δικηγόρος της Mέγκαν, Jenny Afia να λέει στην κάμερα: «Υπήρξε ένας πόλεμος εναντίον της Mέγκαν για να ταιριάζει στις ατζέντες άλλων ανθρώπων» πριν ένας άλλος σχολιαστής πει: «Έχει να κάνει με το μίσος, με τη φυλή». H Μέγκαν κοιτάζει την κάμερα με αγωνία πριν ο Χάρι κρατήσει το κεφάλι του στα χέρια του, καθώς η έγκυος γυναίκα του στέκεται στο βάθος και στη συνέχεια λέει στην κάμερα: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι».

Βασιλικές πηγές εξέφραζαν εδώ και καιρό φόβους ότι το ντοκιμαντέρ θα ήταν «σαν την συνέντευξη στην Όπρα με περισσότερα κλάματα», γεγονός που θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις στο Μπάκιγχαμ και θα δυσχεράνει όπως όλα δείχνουν τη γεφύρωση των σχέσεων.