ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σάλος με τη σχέση παρουσιαστών του ABC - «Κόπηκαν» από τον αέρα

Οι παρουσιαστές του ABC Νews
Οι παρουσιαστές του ABC Νews

ΗΠΑ: Δύο παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου ABC News απομακρύνθηκαν, μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής τους σχέσης

Δύο τηλεοπτικοί παρουσιαστές που εργάζονται για το δίκτυο ABC News στις ΗΠΑ «κόπηκαν» από τον αέρα μετά την αποκάλυψη οτι διατηρούσαν σχέση στο χώρο εργασίας, εν μέσω μίας καταιγίδας από δημόσια σχόλια και κάλυψη από τις σκανδαλοθηρικές ταμπλόιντ.

Ο T. Τζ Χολμς και η Έιμι Ρόμπαχ που εργάζονται ως οικοδεσπότες στο spinoff talkshow Good Morning America GMA3 από το 2020, αποκαλύφθηκε ότι έχουν σχέση την περασμένη εβδομάδα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο. Και οι δύο είναι παντρεμένοι, αλλά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, εκπρόσωπός τους είπε ότι και οι δύο είχαν χωρίσει από τους συζύγους τους και η σχέση ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

Η πρόεδρος του ABC News, Kιμ Γκόντγουιν ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εσωτερικής επικοινωνίας ότι το ζευγάρι δεν θα παρουσιάζει πλέον την καθημερινή του εκπομπή, καθώς η υποτιθέμενη σχέση αποσπά υπερβολικά «την προσοχή εσωτερικά και εξωτερικά».

«Μετά από πολλή σκέψη, θέτω την Έιμι και τον Τ.Τζ εκτός αέρα» αν και η φερόμενη σχέση τους οπως είπε «δε συνιστά παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας», η απόφαση να… αποσυρθούν ήταν απαραίτητη για το εμπορικό σήμα «GMA». Καθώς πραγματοποιούνται περαιτέρω εσωτερικές συναντήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο σχετικά με το πώς να χειριστεί το σκάνδαλο, η Στέφανι Ράμος και ο Τζιο Μπενίτεζ παρουσίασαν την εκπομπή «GMA3» τη Δευτέρα, ενώ οι πρώην παρουσιαστές πήραν «ρεπό».

«Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες», είπε. «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά». Η σχέση του Χολμς και του Ρόμπαχ αποκαλύφθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ζευγαριού σε διακοπές.

Με φόντο τις αποκαλύψεις και την αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπρόσωπος των Χολμς και Ρόμπαχ είπε: «Ήταν στενοί φίλοι για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αφού χώρισαν από τους συζύγους τους τον Αύγουστο. Δεν το είχαν πει σε κανέναν, ακόμη και στο ABC, γιατί περίμεναν να χωρίσουν και οι δύο».

Ο Χολμς και η Ρόμπαχ παρουσίασαν δύο επεισόδια του GMA3 μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. «Είναι πολύ κρίμα που είναι Παρασκευή. Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα. Θέλω μόνο αυτό να συνεχίσει να πηγαίνει και να πηγαίνει. Απλώς το απολαμβάνω…», είπε η Χολμς στον αέρα την Παρασκευή. «Μίλα για τον εαυτό σου», απάντησε ο Ρόμπαχ.

Εκπρόσωπος του ABC News αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η Daily Mail ήταν η πρώτη που ανέφερε τα νέα τη Δευτέρα. Η υποτιθέμενη σχέση της Ρόμπαχ και του Χολμς έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα αφού οι δυο τους φλέρταραν σε κοινή θέα, μέσα σε ένα μπαρ κοντά στo τηλεοπτικό στούντιο του ABC. Πιστεύεται ότι το ειδύλλιο του Χολμς με τη συμπαρουσιάστριά του είχε ξεκινήσει ήδη από την άνοιξη, αν και άλλες πηγές κοντά στους παρουσιαστές επιμένουν ότι η σχέση ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν χώρισαν από τους συζύγους τους.

Στον απόηχο του σκανδάλου, πηγές είπαν στην Page Six ότι η υποτιθέμενη σχέση δεν άρεσε στην κορυφαία παρουσιάστρια του «Good Morning America» Ρόμπιν Ρόμπερτς. «Δεν είναι μόνο ότι είναι θρησκευόμενη, αλλά δεν της αρέσει αυτού του είδους το σκάνδαλο να “μολύνει” την εκπομπή», είπαν καλά πληροφορημένες πηγές. Σύμφωνα με την Page Six, ένα στέλεχος της εταιρείας τους είχε προειδοποιήσει: «Τους τράβηξε και τους δύο στην άκρη και είπε: “Σταματήστε το”».