ΚΟΣΜΟΣ

Mέγκαν-Χάρι: Αντίστροφη μέτρηση για το ντοκιμαντέρ-«Πολεμικό» το κλίμα

Xάρι και Μέγκαν ετοιμάζονται για αποκαλύψεις
Xάρι και Μέγκαν ετοιμάζονται για αποκαλύψεις
ΑΡ

H πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ θα αρχίσει να προβάλλεται σήμερα (8/12), μέσα σε ένα όργιο φημολογίας ότι θα εκφράσουν εκ νέου κριτική στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η σειρά «Harry & Meghan» του Netflix κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (8/12) με τρία επεισόδια. Υπόσχεται να ρίξει φως στο γιατί ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ένα απο τα μεγαλύτερα «αγκάθια» μέχρι σήμερα στο Μπάκιγχαμ

Τα τρέιλερ μιλάνε για «πόλεμο κατά της Μέγκαν», με τον πρίγκιπα Χάρι να κάνει λόγο για «διαρροή ιστοριών» ως μέρος ενός «βρώμικου παιχνιδιού». Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει απαντήσει στους ισχυρισμούς τους, τα ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ωστόσο προετοιμάζονται για το χειρότερο.

Και αυτό γιατί οι φήμες θέλουν το «έκπτωτο» ζεύγος του Μπάκιγχαμ θα εκτοξεύσει αβάσιμες κατηγορίες κατά του Μπάκιγχαμ στο νέο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix που θα προβληθεί σήμερα (8/12) Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ «δεν θα παρακολουθήσουν την εκπομπή της Μέγκαν και του Χάρι, αλλά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος ο 'Γ «είναι έτοιμοι να απαντήσουν σθεναρά εάν περιέχει άδικους ισχυρισμούς» γράφουν οι βρετανικές ταμπλόιντ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν ήδη διατυπώσει μια σειρά από ισχυρισμούς σε δύο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είχαν προστασία από το Παλάτι και κατηγόρησαν τους βοηθούς τους ότι έκαναν διαρροές και «φύτευαν» ιστορίες εναντίον τους ως μέρος ενός «βρώμικου παιχνιδιού».

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται, αλλά πιστεύει και ελπίζει ότι η σειρά δεν θα περιέχει νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις. Μια πηγή είπε στη Mirror: «Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση στο παλάτι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν πολύ θόρυβο, αλλά δεν έχουν πολλά άλλα να πουν»

Παρ'ολα αυτά γίνονται προετοιμασίες για κάθε ενδεχόμενο, ειδικά εάν διατυπωθούν άδικες κατηγορίες. Λέγεται επίσης ότι τα μέλη του «διαλυμένου» πλέον νοικοκυριού των Σάσεξ «βράζουν από οργή» για τα τρέιλερ του ντοκιμαντέρ των έξι μερών.

Αξιωματούχοι τόσο του Μπάκιγχαμ όσο και του Παλατιού του Κένσινγκτον θα παρακολουθήσουν τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς το πρωί της Πέμπτης (8/12). Θεωρείται βέβαιο ωστόσο ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα αρνηθούν να τα παρακολουθήσουν.

Πηγή του παλατιού είπε επίσης στην εφημερίδα Sun ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι απρόθυμα να εμπλακούν σε μια διαμάχη για τη σειρά. Είπαν: «Αν υπάρχουν μέρη που είναι κατάφωρα λανθασμένα, τότε θα είναι σωστό να διορθωθούν. Τα τρέιλερ έχουν ήδη κραυγαλέα λάθη και παραποιήσεις, κάτι που δεν αποτελεί καλό οιωνό για την πλήρη σειρά. Αλλά το σχέδιο είναι να παραμείνουν σιωπηλοί και να συνεχίσουν».

Ωστόσο, πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι είναι απίθανο να απαντήσουν μέχρι να κυκλοφορήσει η πλήρης σειρά - που αναμένεται την επόμενη Πέμπτη (15/12) Οι βοηθοί φέρεται να έχουν ενημερωθεί από τον Βασιλιά και τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να εκδώσουν μια «ταχεία και σθεναρή» απάντηση εάν απαιτείται.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, εν τω μεταξύ, ορκίζονται ότι είναι μόνο η «αρχή». Δέχθηκαν ωστόσο μία άβολη ερώτηση από τους δημοσιογράφους για το εκρηκτικό τους ντοκιμαντέρ στα βραβεία της Νέας Υόρκης.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ρωτήθηκαν αν βάζουν τα χρήματα πάνω από την οικογένεια καθώς κοσμούσαν ένα γεμάτο αστέρια γκαλά που διοργανώθηκε από την οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Robert F Kennedy, όπου έλαβαν βραβείο για την καταπολέμηση του ρατσισμού στη βασιλική οικογένεια.

Το ζευγάρι δεν έδωσε άμεση απάντηση, αλλά ο δούκας ακουγόταν να λέει «τόσες πολλές ερωτήσεις» πριν τους συνοδεύσουν μέσα .Νωρίτερα, είπαν στην τελετή ότι ο πόλεμος τους ενάντια στην «καταπίεση» μόλις ξεκίνησε.

Σχετικές ειδήσεις:

Mέγκαν Μαρκλ: Φόρεσε το δαχτυλίδι της Νταϊάνα στο «κόκκινο χαλί»

Fake news με το «καλημέρα» για Χάρι-Μέγκαν: Η παραπλανητική φωτογραφία

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: «Δεν είμαι τράπεζα» έλεγε ο Κάρολος στον Χάρι