ΚΟΣΜΟΣ

Οργή του Μπάκιγχαμ για το ντοκιμαντέρ Mέγκαν - Χάρι

Οργή του Μπάκιγχαμ για το ντοκιμαντέρ Mέγκαν - Χάρι
Ντοκιμαντέρ Xάρι και Μέγκαν στο Netflix
Youtube

Τα πάνω κάτω έφερε η πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε να προβάλλεται σήμερα (8/12).

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και τους Sussexes για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ήταν αναμενόμενο να γίνει χαμός με την προβολή του ντοκιμαντέρ, καθώς από καιρό υπήρχαν τριγμοί στο παλάτι για το τι θα πουν οι Χάρι και Μέγκαν on camera. Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο έβγαλαν ένα disclaimer που έλεγε πως η Βασιλική Οικογένεια αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε λέγεται μέσα στο ντοκιμαντέρ.

Οι Royals φυσικά πέρασαν στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν. Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι έλαβε ένα email «από τρίτο άτομο» σχετικά με τους ισχυρισμούς των Sussexes, αλλά όταν προσπάθησαν να επαληθεύσουν την εγκυρότητά του «κανείς δεν απάντησε».

Το μήνυμα στην οθόνη έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς».

Χάρι

Ωστόσο, η πηγή από το Παλάτι ήταν ξεκάθαρη ότι «ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας προσεγγίστηκαν για σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix».

Διευκρίνισε, επίσης, ότι, «προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον Βασιλιά ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σχετικά με το εμπρηστικό περιεχόμενό της σειράς, που περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ρατσισμό κατά της Μέγκαν και του παιδιού της με το Χάρη και ''ασυνείδητη μεροληψία'' και μια σειρά επιθέσεων με στόχο τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Η Μέγκαν και ο Χάρι χρησιμοποίησαν την, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, συμφωνία τους με το Netflix για να καταφέρουν νέα πλήγματα στη Βασιλική Οικογένεια σε επεισόδια που περιγράφονται ως υπερατλαντικές «τηλεοπτικές βόμβες».

Η σειρά «Harry & Meghan» κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (8/12) με τρία επεισόδια.

Υπόσχεται να ρίξει φως στο γιατί ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ένα απο τα μεγαλύτερα «αγκάθια» μέχρι σήμερα στο Μπάκιγχαμ

Τα τρέιλερ μιλάνε για «πόλεμο κατά της Μέγκαν», με τον πρίγκιπα Χάρι να κάνει λόγο για «διαρροή ιστοριών» ως μέρος ενός «βρώμικου παιχνιδιού». Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει απαντήσει στους ισχυρισμούς τους, τα ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ωστόσο προετοιμάζονται για το χειρότερο.

Και αυτό γιατί οι φήμες θέλουν το «έκπτωτο» ζεύγος του Μπάκιγχαμ θα εκτοξεύσει αβάσιμες κατηγορίες κατά του Μπάκιγχαμ στο νέο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix που θα προβληθεί σήμερα (8/12) Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ «δεν θα παρακολουθήσουν την εκπομπή της Μέγκαν και του Χάρι, αλλά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος ο 'Γ «είναι έτοιμοι να απαντήσουν σθεναρά εάν περιέχει άδικους ισχυρισμούς» γράφουν οι βρετανικές ταμπλόιντ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν ήδη διατυπώσει μια σειρά από ισχυρισμούς σε δύο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είχαν προστασία από το Παλάτι και κατηγόρησαν τους βοηθούς τους ότι έκαναν διαρροές και «φύτευαν» ιστορίες εναντίον τους ως μέρος ενός «βρώμικου παιχνιδιού».

Ο Χάρι και η Μέγκαν, εν τω μεταξύ, ορκίζονται ότι είναι μόνο η «αρχή». Δέχθηκαν ωστόσο μία άβολη ερώτηση από τους δημοσιογράφους για το εκρηκτικό τους ντοκιμαντέρ στα βραβεία της Νέας Υόρκης.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ρωτήθηκαν αν βάζουν τα χρήματα πάνω από την οικογένεια καθώς κοσμούσαν ένα γεμάτο αστέρια γκαλά που διοργανώθηκε από την οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Robert F Kennedy, όπου έλαβαν βραβείο για την καταπολέμηση του ρατσισμού στη βασιλική οικογένεια.

Το ζευγάρι δεν έδωσε άμεση απάντηση, αλλά ο δούκας ακουγόταν να λέει «τόσες πολλές ερωτήσεις» πριν τους συνοδεύσουν μέσα .Νωρίτερα, είπαν στην τελετή ότι ο πόλεμος τους ενάντια στην «καταπίεση» μόλις ξεκίνησε.

Σχετικές ειδήσεις:

Mέγκαν Μαρκλ: Φόρεσε το δαχτυλίδι της Νταϊάνα στο «κόκκινο χαλί»

Fake news με το «καλημέρα» για Χάρι-Μέγκαν: Η παραπλανητική φωτογραφία

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: «Δεν είμαι τράπεζα» έλεγε ο Κάρολος στον Χάρι