ΚΟΣΜΟΣ

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το σπίτι που έκαναν «φύλλο και φτερό» οι Αρχές του Βελγίου

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το σπίτι που έκαναν «φύλλο και φτερό» οι Αρχές του Βελγίου

Εύα Καϊλή: Παραμένει υπό κράτηση η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, για το σκάνδαλο διαφθοράς, χρηματισμού και δωροληψίας από το Κατάρ.

Σε δεινή θέση βρίσκεται η Εύα Καϊλή, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε την Παρασκευή (9/12) και οδήγησε στην προσαγωγή τόσο της ίδιας, όσο και άλλων προσώπων, για διαφθορά, χρηματισμό και δωροληψία από το Κατάρ.

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται να μάθει τις κατηγορίες που, ενδεχομένως, θα της απαγγελθούν το μεσημέρι της Κυριακής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12), ωστόσο, οι Αρχές του Βελγίου έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα αλλά και σακούλες με χρήματα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έδειξε πλάνα από το συγκεκριμένο σπίτι στις Βρυξέλλες. Εκεί διέμενε η κ. Καϊλή με τον σύντροφό της, ο οποίος έχει επίσης προσαχθεί για την υπόθεση.

Το σπίτι βρίσκεται μόλις 100 μέτρα μακριά από το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ το ποσό που φημολογείται ότι βρέθηκε σε αυτό φτάνει στις 600.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο: