ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι: Αποκάλυψε τι του λείπει περισσότερο από τη ζωή στο Παλάτι

Χάρι: Αποκάλυψε τι του λείπει περισσότερο από τη ζωή στο Παλάτι

Ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείχει το Παλάτι και αποκάλυψε τι του λείπει περισσότερο από τη ζωή του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Harry & Meghan », το ντοκιμαντέρ στο Netflix με πρωταγωνιστές τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε γνωστό τι του λείπει περισσότερο από την «έγκλειστη» ζωή στο Παλάτι.

«Μου λείπουν αυτές οι περίεργες οικογενειακές συγκεντρώσεις όταν είμαστε όλοι μαζί κάτω από μια στέγη για συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου. Αυτό μου λείπει», είπε.

«Ξέρετε, το να είμαι μέλος του ''ιδρύματος'' σήμαινε ότι ήμουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε μου λείπει το Ηνωμένο Βασίλειο, μου λείπουν οι φίλοι μου».

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε λέγοντας ότι «είχε χάσει μερικούς φίλους» ως αποτέλεσμα της επιλογής του και της Μέγκαν Μαρκλ να μετεγκατασταθούν στην Καλιφόρνια.

Επιπλέον, είπε ότι μετακόμισε στο Montecito της Santa Barbara επειδή ο ίδιος είχε αλλάξει.

«Άλλαξα σε σημείο που είχα ξεπεράσει το περιβάλλον μου. Ως εκ τούτου, αυτό ήταν το πιο προφανές μέρος για να έρθω» , είπε ενώ πρόσθεσε ότι ήταν ένα μέρος όπου η μητέρα του , πριγκίπισσα Νταϊάνα , μπορεί και να ζούσε εκεί ούτως ή άλλως.

«Υπάρχουν στιγμές που έχω θυμώσει, αλλά δεν μπορώ να είμαι τόσο θυμωμένος γιατί αισθάνομαι ειλικρινά ότι εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που θα έπρπε να είμαστε», είπε. «Φτάσαμε στην άλλη πλευρά».