ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια - Τα βίντεο που ανέβαζε

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια - Τα βίντεο που ανέβαζε
Ατύχημα για τον ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ
Instagram

Σοβαρό τραυματισμό είχε ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέρεμι Ρένερ ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει τα χιόνια στο σπίτι του. Σύμφωνα με εκπρόσωπό του η κατάστασή του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Παραμένει σε «κρίσιμη αλλά σταθερή» κατάσταση ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ καθάριζε το σπίτι του από το χιόνι.

Το τελευταίο διάστημα πολλές περιοχές των ΗΠΑ έχουν πληγεί από την χιονοθύελλα που έφερε η κακοκαιρία Elliot. Ο ηθοποιός μένει με την οικογένειά του σε ένα ράντσο στη Νεβάδα που περιβάλλεται από βουνά και πάντα τον χειμώνα πιάνει αρκετό χιόνι. Μάλιστα, διαθέτει αρκετά οχήματα για να κινείται στο χιόνι και εκχιονιστικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ρένερ τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα και προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού» και ανέφερε ότι η οικογένειά του ξαγρύπνησε στο πλευρό του. «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», είπε.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το πρωί της Κυριακής, ο σερίφης της κομητείας Washoe κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ για το ατύχημα.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Renner μοιράστηκε μια φωτογραφία του χιονιού στην περιοχή στο Twitter, γράφοντας: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

Σε άλλη του ανάρτηση κάνει βόλτα με το τζιπ του στα χιόνια και αναφέρει ότι «η προετοιμασία για τον χειμώνα δεν θα μπορούσε να έχει περισσότερη πλάκα».

Επίσης, σε μια ανάρτησή του πέρσι που βρίσκεται σε εκχιονιστικό, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί και «προφητική», είχε γράψει: «Έχω απεριόριστο σεβασμό για τη Μητέρα Γη και τη Μητέρα Φύση ... Περιμένω να χάσω τη μάχη, αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.»


Οι φανς του ηθοποιού μετά την είδηση του τραυματισμού του έγραψαν στα social media ότι προσεύχονται για να γίνει καλά.