MEDIA

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω τον πατέρα μου πίσω» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω τον πατέρα μου πίσω» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη
Ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι.
AP

Οι σχέσεις των πριγκίπων Χάρι και Γουίλιαμ δεν θα μπορέσουν να επανορθωθούν ύστερα από την έκδοση της αυτοβιογραφίας του πρώτου, σύμφωνα με πηγή - Τι είπε ο δούκας του Σάσσεξ για τον πατέρα του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare» έδωσε στον δημοσιογράφο 'Αντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» ο πρίγκιπας Χάρι.

Στο τρέιλερ που παίζει στο αμερικανικό κανάλι οι δύο άντρες συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο. Σύμφωνα με τη λεζάντα που το συνοδεύει αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Επιπλέον σύμφωνα με όσα φέρετε να ανέφερε ο δούκας του Σάσσεξ είναι ότι: "θέλει τον πατέρα του πίσω", κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή δεν έκανε καμία αναφορά για τον αδερφό του δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από τεταμένες.

Το «Spare» έχει χαρακτηριστεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη.

Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο, που τιτλοφορείται «Spare», θα εκδοθεί στις 10 Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα προκαλέσει νέους τριγμούς στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η έκδοση αναμένεται να φέρει νέα ένταση στις σχέσεις του δούκα του Σάσεξ με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, που έχουν πληγεί σημαντικά από την περίοδο που ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή σημείωσε στην Sunday Times πως «το βιβλίο θα είναι χειρότερο απ΄ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια».

«Εκτίθενται τα πάντα. Ο Κάρολος παρουσιάζεται καλύτερα απ΄το αναμενόμενο, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Γουίλιαμ, γενικά, και ακόμα και η Κέιτ δέχεται έμμεση επίθεση» ανέφερε.