ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σκύλος «ξέσκισε» μια 20χρονη - Είναι η δεύτερη επίθεση σκύλου σε γυναίκα

Βρετανία: Σκύλος «ξέσκισε» μια 20χρονη - Είναι η δεύτερη επίθεση σκύλου σε γυναίκα
Associated Press

Η άγρια επίθεση έγινε στο Κάτερχαμ του Σάρεϊ. Οι αστυνομικοί μάζεψαν από την περιοχή συνολικά 7 σκυλιά.

Μια γυναίκα 20 ετών πέθανε και μια άλλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από άγρια ​​επίθεση σκύλου που σημειώθηκε χθες 12/1.

Η αστυνομία του Σάρεϊ έστειλε αστυνομικούς στο Κάτερχαμ, μετά από αναφορές για επίθεση σκύλου στις 14.45. Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για τραυματισμούς ανθρώπων. Η αστυνομία μάζεψε 7 σκυλιά.

Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση της κοπέλας, αλλά οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί. Οι αρχές είπαν ότι μια ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Alan Sproston είπε: «Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια της γυναίκας που δυστυχώς πέθανε σήμερα το απόγευμα. Αυτό το περιστατικό είναι ανησυχητικό για την τοπική κοινωνία και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι πιστεύουμε ότι όλα τα σκυλιά έχουν πιαστεί από την αστυνομία. Η έρευνά μας για τον προσδιορισμό των συνθηκών του συμβάντος παραμένει σε εξέλιξη και θα ζητούσαμε από την κοινότητα να μην κάνει εικασίες».

Σύμφωνα με το νόμο, οι ιδιοκτήτες σκύλων που σκοτώνουν κάποιον μπορεί να καταδικαστούν σε φυλάκιση έως και 14 ετών ή να τους κόψουν πρόστιμο ή και τα δύο.