ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Nτοκιμαντέρ και βιβλίο για τη ζωή της, τη μητρότητα και τα... sex tape

H Πάμελα Άντερσον
H Πάμελα Άντερσον
ΑΡ

Η Πάμελα Άντερσον αφηγείται την ιστορία της πολυτάραχης ζωής της, με κάθε ειλικρίνεια. «Ήταν μια θεραπευτική διαδικασία» εξομολογείται η «εκρηκτική» ξανθιά των 90s που έγινε διάσημη μέσα από το Baywatch

Στις 31 Ιανουαρίου το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», κάνει πρεμιέρα στο Netflix και το κοινό έχει ήδη πάρει μία πρώτη γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η ταινία, η οποία έλαβε αποκλειστική πρόσβαση σε φωτογραφίες και αρχεία, περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει ξαναδεί το κοινό, αλλά και αποσπάσματα από τα ημερολόγιά της Πάμελα, καθώς η σταρ μιλάει για τους έρωτές της, τη σχέση της με τα παιδιά της και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Σικάγο» του Μπρόντγουεϊ νωρίτερα φέτος.p

Το ντοκιμαντέρ επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, με την ίδια την Άντερσον να μοιράζεται τα νέα στο Instagram με μια χειρόγραφη επιστολή όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως «Όχι θύμα, αλλά επιζώσα που κατάφερε να πει την πραγματική της ιστορία». Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα συμπέσει με την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Love, Pamela»του εκδοτικού οίκου HarperCollins.

Η ηθοποιός μοιράζεται την ιστορία της ζωής της με δικά της λόγια. Πέρυσι, όταν η σειρά Hulu Pam & Tommy δραματοποίησε τον έρωτά της και τον γάμο της με τον ρόκερ Tommy Lee και την κλοπή και την κυκλοφορία των sex tapes τους, η Άντερσον δεν είπε λέξη. Τώρα όμως είναι έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως εξηγεί σε συνέντευξή της και ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τα απομνημονεύματά της που εξασφάλισε το περιοδικό PEOPLE, ήταν οι δύο γιοι της Μπράντον, 26 ετών και Ντίλαν, 25, που «με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου».

«[Υπάρχει] λίγο άγχος πριν βγει, γιατί αυτός ήταν ένας χρόνος, θεραπείας, που ανέτρεξα στη ζωή μου από την πρώτη μου μέχρι την τελευταία μου ανάμνηση», λέει η 55χρονη σταρ για τα απομνημονεύματά της. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτό. Είναι κάτι που έγραψα κάθε λέξη. Δεν είχα συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα-φάντασμα, τίποτα»

«Είναι μόνο η ιστορία ενός κοριτσιού για το πώς τα κατάφερα: ένα κορίτσι από μία μικρή πόλη που πήγε στο Λος Άντζελες και απλώς πέρασε από όλες τις άγριες και τρελές περιπέτειες και μετά έκανα κύκλο και γύρισα σπίτι», εξηγεί.

Η διαδικασία του στοχασμού, λέει, αποκάλυψε βαθιά συναισθήματα. «Δεν είχα ιδέα πόσο θυμό είχα μέσα μου ή πόσο θεραπευτικό θα ήταν όχι μόνο για μένα, αλλά για τους ανθρώπους γύρω μου, όπως η μητέρα μου», λέει. «Ήταν μια διαδικασία θεραπείας. Είμαι πολύ χαρούμενος που το μοιράζομαι και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα εμπνευστούν»

Και προσθέτει η Άντερσον: «Νομίζω ότι πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το να κρατάς μυστικά και να κρατάς τα πράγματα κάπως [απωθημένα]. Στην περίπτωσή μου, έχουν γραφτεί ιστορίες και έχουν συμβεί πράγματα, αλλά δεν μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις κάποιον αν δεν ακούσεις ολόκληρη την ιστορία… Ελπίζω να είναι ενδυναμωτική».

Οι γιοι της Μπράντον και Ντίλαν λέει, εντυπωσιάστηκαν από την ειλικρίνεια της μητέρας τους και από το γεγονός ότι έγραψε τα πάντα με τον δικό της τρόπο. «Τα αγόρια μου ήταν ενθουσιασμένα που θα γράψω το δικό μου βιβλίο, αλλά και οι δύο είπαν, «Μαμά, θα χρειαστείς βοήθεια για να γράψεις αυτό το βιβλίο». Και είπα, «Όχι, μπορώ να γράψω αυτό το βιβλίο μόνη μου». Ήταν σοκαρισμένοι που το κατάφερα»

«Ήθελα απλώς να υπάρχει μια αληθινή, αυθεντική, πραγματική καταγραφή της ζωής μου», προσθέτει. «Ένιωσα πραγματικά ότι ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για μένα να τα γράψω όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος».