ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζει να αγνοείται ο Τζούλιαν Σαντς - Συμμετέχει στις έρευνες και ο γιος του

Συνεχίζει να αγνοείται ο Τζούλιαν Σαντς - Συμμετέχει στις έρευνες και ο γιος του
Sky News

Ο ηθοποιός από τη Βρετανία ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των πεζοπόρων των οποίων τα ίχνη χάθηκαν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στα όρη Σαν Γκάμπριελ της Καλιφόρνια εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. 

Μεγαλώνει η ανησυχία για την εξαφάνιση του γνωστού Βρετανού ηθοποιού Τζούλιαν Σαντς, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα.

Ο ηθοποιός ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των πεζοπόρων των οποίων τα ίχνη χάθηκαν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στα όρη Σαν Γκάμπριελ της Καλιφόρνια εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Το όνομα του δεύτερου αγνοούμενου είναι Μπομπ Γκρέγκορι.

Σύμφωνα με τον Σερίφη της Κομητείας Σαν Μπερναντίνο ο ηθοποιός θεωρείτο ότι βρισκόταν κάπου κοντά στο Baldy Bowl Trail σε υψόμετρο 1.188 μέτρα, περίπου 7 χιλιόμετρα από την ψηλότερη κουρφή του Σαν Γκαμπριέλ.

Συνεργεία έρευνας και διάσωσης που αναζητούν τον Σαντς αναγκάστηκαν να διακόψουν τις έρευνες μέσα στο Σαββατοκύριακο εξαιτίας προειδοποίησης για χιονοστιβάδα σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, με τις Αρχές να κάνουν χρήση drones για να συνεχιστεί η αναζήτηση.

Όπως αναφέρει ο Independent, ο γιος του ηθοποιού Χένρι Σαντς συμμετέχει στην έρευνα εντοπισμού του πατέρα του, ακολουθώντας την διαδρομή που πήρε εκείνος, με την βοήθεια έμπειρου ορειβάτη.

Ο Σαντς το 2020 είχε δηλώσει στον Guardian για την αγάπη του για την ορειβασία ότι το να βρίσκεται «κοντά σε μία βουνοκορφή ένα ένδοξο κρύο πρωινό» είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο.

Παράλληλα είχε μοιραστεί μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε, όταν, όπως είπε, κινδύνευσε η ζωή του. «Αρχές της δεκαετίας του 90 στις Άνδεις βρέθηκα μέσα σε μία φριχτή καταιγίδα πάνω από τα 20.000 πόδια μαζί με τρία ακόμη άτομα. Ήμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ευτυχώς όμως σταθήκαμε τυχεροί, γιατί κάποιοι γύρω μας δεν τα κατάφεραν».

Ο Τζούλιαν Σαντς, από το Γιορκσάιρ, είναι ένας ηθοποιός με δεκάδες συμμετοχές σε άκρως επιτυχημένες ταινίες, με γνωστότερη την επιτυχία του 1985 «A Room with a View» που τον έκανε ευρύτερα γνωστό

Από εκεί και έπειτα έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως «The Girl with the Dragon Tattoo», «Ocean's Thirteen» και πρόσφατα στην ταινία «Benediction».

Εκτός όμως από παρουσία στον κινηματογράφο έχει παίξει και σε δημοφιλείς σειρές της τηλεόρασης, όπως τα Smallville, Dexter, Banshee, The Blacklist, Elementary and What/If.

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την επίσης βρετανίδα δημοσιογράφο Σάρα Χάρβει για τρία χρόνια, ωστόσο το 1987 ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον Χένρι. Ο Σαντς το 1990 παντρεύτηκε την επίσης δημοσιογράφο Ευγενία Σίτκοβιτς με την οποία έχει δύο κόρες.

Φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού εκφράζουν την αγωνία τους και την εύχη να βρεθεί σύντομα ο 65χρονος και να δοθεί αίσιο τέλος στην περιπέτειά του.