ΚΟΣΜΟΣ

Qatargate: Κρίσιμη συνεδρίαση για να αφεθούν ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι

Qatargate: Κρίσιμη συνεδρίαση για να αφεθούν ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι
Corriere della Sera

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση για το αν θα αφεθούν ελεύθερες η κόρη και η σύζυγoς του Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια Παντσέρι και Μαρία Ντολόρες Κολεόνι

Η Σίλβια Παντσέρι και η Μαρία Κολεόνι, κόρη και σύζυγος του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι αντίστοιχα, αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες, πιθανότατα και μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπο σχετικά με τις εξελίξεις του Qatargate.

Η συνεδρίαση των δικαστών για την πιθανή άρση του κατ’ οίκον περιορισμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Όπως σχολιάζει ο ιταλικός Τύπος, η κίνηση του δικαστή Claise πάρθηκε κατόπιν συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και φαίνεται να εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας και μεταμέλειας του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

Σημειωτέων, όπως μεταδίδει η Corriere della Sera επικαλούμενη έναν από τους συνηγόρους των γυναικών Παντσέρι, Άντζελο Ντε Ρίσο, οι δύο γυναίκες σίγουρα θα κληθούν «από τις Βρυξέλλες», όπου θα μεταβούν ως ελεύθεροι πολίτες και δηλώνει πως οι πελάτισσές του «είναι πρόθυμες να ανακριθούν».

Διαβάστε επίσης:

Qatar Gate: Η σύζυγος και η κόρη του Παντσέρι θα αφεθούν ελεύθερες

Qatar Gate: Το Βέλγιο αποσύρει το αίτημα έκδοσης συζύγου και κόρης Παντσέρι

Ιταλία: Οι συνήγοροι της κόρης του Παντσέρι προσφεύγουν κατά της έκδοσής της στο Βέλγιο