ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: «Oι παραγωγοί της ταινίας Baywatch ήθελαν να κάνω δωρεάν πέρασμα»

H Πάμελα Άντερσον
H Πάμελα Άντερσον
ΑΡ

H Πάμελα Άντερσον εξομολογήθηκε ότι οι παραγωγοί της ταινίας «Baywatch» του 2017 την «εκφόβιζαν» για να κάνει ένα πέρασμα «δωρεάν». Της ζητούσαν επιτακτικά να το κάνει σαν...χάρη

Η Πάμελα Άντερσον ισχυρίζεται ότι η ομάδα πίσω από την την ταινία Baywatch του 2017 ήθελε αρχικά να κάνει ένα cameo δωρεάν. Η ηθοποιός, η οποία έκανε θραύση ως C.J. Parker στη σειρά που έκανε το ντεμπούτο της το 1989, είπε στο Variety ότι οι παραγωγοί της ταινίας την καλούσαν συνεχώς για να συμμετάσχει στο έργο.

«Έγινε πραγματικά, πραγματικά απαίσιο. Είπαν ότι ήθελαν να το κάνω ως χάρη» είπε η 55χρονη Άντερσον. «Είπα, "Κάνω χάρη στα ζώα, όχι στην Paramount". Υπήρχε τόσο πολύς εκφοβισμός για να το κάνω. Ήθελαν να το κάνω δωρεάν, ως φόρο τιμής ή κάτι τέτοιο. Είπα, "Ελάτε, παιδιά. Δηλαδή, αλήθεια;"»

Τελικά, συμφώνησε να κάνει ένα πέρασμα χωρίς κανένα διάλογο. Είπε σχετικά, «Στο τέλος συμφώνησα. Χωρίς κανένα παράπονο." Η Άντερσον είπε επίσης στο Variety ότι δεν τα πήγε καλά όταν η τηλεοπτική σειρά Baywatch έλαβε άδεια για το Prime Video. «Οι παραγωγοί του Baywatch έκαναν μια περιουσία. Απλώς δεν είχα την εκπροσώπηση τότε. Ή την τεχνογνωσία. Δεν καταλαβαίνεις όταν κάνεις μια τηλεοπτική εκπομπή ότι θα είναι τόσο δημοφιλής, οπότε συνεχίζεις τη ζωή σου».

Η ταινία Baywatch κυκλοφόρησε το 2017, σε σκηνοθεσία Σεθ Γκόρντον, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Αλεξάντρα Νταντάριο και Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας . Η Άντερσον εμφανίζεται στο τέλος σε αργή κίνηση και παρουσιάζεται ως η «νέος αρχηγός» της ομάδας, αν και δεν λέει τίποτα.

Το 2016, ο Τζόνσον είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του με την Άντερσον στο Instagram γράφοντας: «Συστήθηκε στον κόσμο ως "CJ Parker" και έγινε ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες μιας γενιάς - για την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή όλων των εποχών. Χαίρομαι που καλωσορίζω (την πιο όμορφη από ποτέ) Πάμελα Άντερσον στο καστ του #BAYWATCH. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτήν την ταινία χωρίς εσένα. Καλώς ήρθες στο σπίτι. Ενθουσιασμένοι που σε έχουμε μαζί μας!"

Η ηθοποιός είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι οι γιοι της την ενθάρρυναν να πει την ιστορία της, με τη μορφή ενός νέου ντοκιμαντέρ και των απομνημονευμάτων της με τίτλο Love, Pamela, που θα κυκλοφορήσουν και τα δύο την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου.

H Πάμελα ΆντερσονΑΡ

«[Υπάρχει] λίγο άγχος πριν κυκλοφορήσουν γιατί αυτός ήταν ένας χρόνος, βασικά, θεραπείας, που επανεξέτασα τη ζωή μου από την πρώτη μου ανάμνηση μέχρι την τελευταία μου ανάμνηση», είπε. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτό. Είναι κάτι για το οποίο έγραψα κάθε λέξη. Δεν είχα συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα-φάντασμα, τίποτα.»

«Είναι μόνο η ιστορία ενός κοριτσιού που τα κατάφερε: ένα κορίτσι από τη μικρή πόλη που πήγε στο Λος Άντζελες και απλώς πέρασε από όλες τις άγριες και τρελές περιπέτειες και μετά γύρισε σπίτι», πρόσθεσε.

Η διαδικασία του στοχασμού, είπε, αποκάλυψε βαθιά συναισθήματα. «Δεν είχα ιδέα πόσο θυμό είχα μέσα μου ή πόσο θεραπευτικό θα ήταν όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω μου, όπως η μητέρα μου», είπε η Άντερσον. «Ήταν μια διαδικασία θεραπείας. Είμαι πολύ χαρούμενη που τη μοιράζομαι και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα εμπνευστούν.»