ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Οι Spice Girls ίσως επανενωθούν για τη στέψη του - Η μεγάλη συναυλία

Βασιλιάς Κάρολος: Οι Spice Girls ίσως επανενωθούν για τη στέψη του - Η μεγάλη συναυλία
Ο τότε πρίγκιπας Κάρολος με τα Spice Girls στην Όπερα του Μάντσεστερ το 1997 σε μια βασιλική παράσταση για τον εορτασμό της 21ης επετείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης The Prince's Trust.
(Photo by Tim Graham Picture Library/Getty Images)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Spice Girls πρόκειται να επανενωθούν για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο

Στην σκηνή, θα ανέβουν – σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ – οι θρυλικές Spice Girls με αφορμή τους εορτασμούς του βασιλιά Καρόλου, τον ερχόμενο Μάιο.

Το συγκρότημα των 90s που άφησε εποχή για τις ποπ επιτυχίες του - συμπεριλαμβανομένης της ακριβοθώρητης Βικτώρια Μπέκαμ – αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσουν πέντε κομμάτια συμμετέχοντας σε μια μεγάλη συναυλίας για την ενθρόνιση του νέου μονάρχη.

Να σημειωθεί ότι οι Spice Girls ήταν ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του βασιλιά της Βρετανίας και μάλιστα είχαν συναντηθεί πολλές φορές.

Αν οι φήμες επαληθευτούν θα είναι η πρώτη φορά που οι Spice Girls θα εμφανιστούν μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Οι εορτασμοί για την στέψη του νέου βασιλιάς της Βρετανίας θα πραγματοποιηθούν μεταξύ της 6ης και της 8ης Μαΐου.

Την περασμένη εβδομάδα, η Mel C μίλησε για την απογοήτευσή της που οι Spice Girls δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν στη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Ιούνιο.

Τα σχόλιά της ακολούθησε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Mel B η οποία υπαινίχθηκε μια επερχόμενη εμφάνιση των Spice Girls.

Οι Spice Girls είχαν πραγματοποιήσει μια ακόμα εμφάνιση το 2019, αλλά χωρίς την Βικτώρια Μπέκαμ.