ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός σε Τουρκία και Συρία: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 25.000

Σεισμός σε Τουρκία και Συρία: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 25.000

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στις σεισμόπληκτες Τουρκία και Συρία, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται διαρκώς.

Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη Σανλιούρφα στα νοτιοανατολικά, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τα πτώματα 21.848 ανθρώπων στην Τουρκία ενώ οι αρχές στη Συρία έχουν ανακοινώσει 3.553 νεκρούς.

Νεκροί οι δύο Έλληνες της Αντιόχειας

Νεκρό βρέθηκε χθες το ζευγάρι των δύο Ελλήνων που χάθηκαν στα συντρίμμια της Αντιόχειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newbsomb.gr, το ζευγάρι αναγνώρισε ο γαμπρός του.

Ο Γιώργος Αντύπας και η σύζυγός του, Νίντα Αντύπα, 65 και 62 ετών αντίστοιχα εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από το κρεβάτι, στα συντρίμμια του σπιτιού τους, και κάτω από τόνους τσιμέντου. Στην αρχή οι αρχές επέδειξαν στον γαμπρό το δαχτυλίδι του άνδρα και δεν το αναγνώρισε, ενώ στη συνέχεια τον ανέσυραν από τα συντρίμμια. Τότε, τον αναγνώρισε.

Λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι διεκόπη η επιχείρηση για την ανεύρεση των δύο Ελλήνων. Η 1η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στο σημείο αποφάσισε να παύσει τη δραστηριότητά της, καθώς, παρά τις επισταμένες έρευνες με όλα τα μέσα, δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος ζωής στα συντρίμμια.