ΚΟΣΜΟΣ

Πώς περιγράφει Ελληνίδα αυτόπτης μάρτυρας το μακελειό στο Μίσιγκαν: «Ακούγαμε πυροβολισμούς»

Πώς περιγράφει Ελληνίδα αυτόπτης μάρτυρας το μακελειό στο Μίσιγκαν: «Ακούγαμε πυροβολισμούς»

«Λάβαμε ένα email από το πανεπιστήμιο, το οποίο έλεγε να μείνουμε στα σπίτια μας γιατί υπάρχουν πυροβολισμοί» δήλωσε η αθλήτρια κωπηλασίας

Bρισκόμουν στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Στέιτ τη Δευτέρα (13/2) που έγινε αυτό το συμβάν. Δυστυχώς, ήταν πολύ τραγικό για όλους μας, για τους φοιτητές αλλά και για όλους τους γονείς. Χάθηκαν αθώες ψυχές και ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό» δήλωσε στην ΕΡΤ η Έλενα Αγιώτη, αθλήτρια κωπηλασίας στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για το τραγικό περιστατικό με τρεις νεκρούς στην πανεπιστημιούπολη, ένας εκ των οποίων ήταν και ο δράστης, η Ελληνίδα φοιτήτρια δήλωσε ότι έλαβε μήνυμα γύρω στις 20:15 από μια συναθλήτριά της ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί

«Λάβαμε ένα email από το πανεπιστήμιο, το οποίο έλεγε να μείνουμε στα σπίτια μας γιατί υπάρχουν πυροβολισμοί» δήλωσε η κ. Αγιώτη που είναι μέλος της κοινότητας των 18.000 σπουδαστών.

Όπως είπε το περιστατικό της ένοπλης βίας τελείωσε στις 12 και τέταρτο. «Η διαδικασία έγινε σε δύο κτήρια του Πανεπιστημίου. Μάθαμε την επόμενη μέρα,ότι επρόκειτο για έναν δράστη και όχι για πολλούς, όπως νομίζαμε».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης βρέθηκε νεκρός έξω από το κάμπους αναφέροντας ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις